Багато людей додають у каву молоко, проте нейробіологи вважають, що цього робити не можна.
Незважаючи на те, що молоко та вершки відмінно поєднуються зі смаком кави, така суміш значно зменшує користь, яку ви можете отримати від кавового напою.
Кава є ідеальним джерелом поліфенолів – сполук, які захищають наш організм від деяких видів раку, серцево-судинних захворювань, діабету, а також нейродегенеративних змін, до яких належать, зокрема, хвороби Альцгеймера та Паркінсона.
Коли ми додаємо молоко або вершки до кави, то білки зв’язуються з поліфенолами, а це зменшує їх засвоєння і знижує користь від їх унікальних властивостей.
Статус учасника бойових дій в Україні надає захисникам державні пільги та соціальну підтримку. Однак у…
Українські водії все частіше роблять запаси бензину "про всяк випадок". Однак мало хто замислюється, що…
Залишилося кілька днів. Що буде якщо не пройти ідентифікацію до кінця жовтня
В Україні готують до запуску масштабний цифровий сервіс, який об'єднає державні реєстри та бази даних.…
Мобільний зв'язок в Україні кращий, ніж в ЄС, але більш відчутний для гаманця громадян. Чи…
Держава запускає програму підтримки сімей на допомогу на оплату електроенергії. Нарахування відбуваються автоматично, без заяв,…