Багато людей додають у каву молоко, проте нейробіологи вважають, що цього робити не можна.
Незважаючи на те, що молоко та вершки відмінно поєднуються зі смаком кави, така суміш значно зменшує користь, яку ви можете отримати від кавового напою.
Кава є ідеальним джерелом поліфенолів – сполук, які захищають наш організм від деяких видів раку, серцево-судинних захворювань, діабету, а також нейродегенеративних змін, до яких належать, зокрема, хвороби Альцгеймера та Паркінсона.
Коли ми додаємо молоко або вершки до кави, то білки зв’язуються з поліфенолами, а це зменшує їх засвоєння і знижує користь від їх унікальних властивостей.
Кондиціонери з функцією обігріву - це зручне рішення для підтримки комфортної температури в будинку в…
Вибір велосипеда в Україні стає дедалі складнішим через різноманітність моделей. Щоб катання було комфортним і…
Погода в Україні поступово стабілізується після періоду опадів. Уже у вівторок синоптики прогнозують сухіший день…
Фахівці з космічної погоди оприлюднили прогноз геомагнітної активності на вівторок. Дані свідчать про спокійну ситуацію…
В умовах частих відключень електроенергії автономність смартфона критично важлива. Продовжити роботу пристрою можна без додаткових…
В Україні готуються до символічної, але масштабної грошової реформи. Верховна Рада може вже найближчим часом…