Багато людей додають у каву молоко, проте нейробіологи вважають, що цього робити не можна.
Незважаючи на те, що молоко та вершки відмінно поєднуються зі смаком кави, така суміш значно зменшує користь, яку ви можете отримати від кавового напою.
Кава є ідеальним джерелом поліфенолів – сполук, які захищають наш організм від деяких видів раку, серцево-судинних захворювань, діабету, а також нейродегенеративних змін, до яких належать, зокрема, хвороби Альцгеймера та Паркінсона.
Коли ми додаємо молоко або вершки до кави, то білки зв’язуються з поліфенолами, а це зменшує їх засвоєння і знижує користь від їх унікальних властивостей.
6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…
Досвідчені овочівники розповіли, чим потрібно підживити кабачки та цукіні, щоб урожаю вистачило і для власного…
7 квітня очікується мокрий сніг у північних та місцями центральних областях, у західних - подекуди…
Чи варто турбуватися про здоров'я? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Яскравий та позитивний тиждень, особливо для тих, хто займається питаннями соціальної інтеграції, особистісного розвитку, професійної…
Для того щоб сплатити комунальні послуги, вже давно не обов'язково в будь-яку погоду виходити з…