Щоб отримати м’яку та соковиту печінку, її не варто довго смажити та запікати. Спочатку печінку обсмажте в паніровці, потім запікайте в духовці під овочевою та сирною шубою. Печінка виходить настільки ніжною та м’якою, що її навіть жувати не потрібно.
Печінка – 500 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 1 штука, борошно – 2 столові ложки, сметана 20% – 2 столові ложки, твердий сир – 120 грамів, перець, сіль та олія – за смаком.
Деякі моделі лічильників після переходу показника за межу «9999» можуть сприйматися системою некоректно. Що робити…
20 років тому вийшов перший номер газети «На пенсії». Сьогодні ми хочемо розповісти вам, шановні…
Через війну багато українців почали нове життя за кордоном і зіткнулися з безліччю практичних питань.…
Мати фінансову незалежність на пенсії — мрія більшості українців. Проте для того, щоб похилий вік…
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.