Новини

Повітряний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле

Раніше ми розповідали, як приготувати суфле з ягід.

Інгредієнти:

  • Желатин – 10 г;
  • Вода – 50 мл;
  • Ряжанка – 300 мл;
  • Какао – 2 ч. ложки;
  • Цукор або замінник цукру – за смаком.

Приготування:

  1. Візьміть невелику ємність та розчиніть у воді желатин. Зазвичай желатин заливають окропом і постійно помішують до повного розчинення.
  2. В іншій ємності змішайте ряжанку, какао та цукор.
  3. Коли желатин охолоне, додайте його в ряжанку з какао.
  4. І головний момент – потрібно збити міксером масу до появи на її поверхні бульбашок.
  5. Розлийте суфле у підготовлені форми та поставте в холодильник на 2-3 години. Зверху можна прикрасити суфле ягодами або цукатами.

Новое на сайте

  • Новини

Споживачі почали отримувати ще одну платіжку за газ: за що доведеться окремо заплатити

Українці вже давно звикли оплачувати дві окремі квитанції за газ – за сам ресурс та…

21/11/2025 06:33
  • Новини

До сковороди нічого не прилипне: простий спосіб з минулого, про який багато хто забув

Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…

21/11/2025 05:33
  • Статті

Як обрати доставку суші у Києві: 7 основних критеріїв

Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…

20/11/2025 23:06
  • Новини

Погода 21 листопада: атмосферні фронти розділять Україну на холодну й теплу частини

Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?

20/11/2025 22:30
  • Новини

Потужний сонячний потік рухається в бік Землі: чи чекати 21 листопада магнітну бурю

Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?

20/11/2025 21:30
  • Дача

Підзимовий посів: посадіть кабачки в листопаді, щоб отримати дуже ранній урожай

Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?

20/11/2025 20:30