Для православних християн та греко-католиків 18 березня розпочинається Великий піст. Протягом семи тижнів – до 4 травня – рекомендується утриматися від м’ясної та молочної їжі, приділяючи більше часу молитві, сповідям та причастю. І лише у певні дні (суботу і неділю) дозволяється вживати рибу. Щоб ваше меню не було одноманітним, пропонуємо спробувати приготувати такі пісні страви.
Морква – 300 грамів, цибуля – 1 штука, круглозерний рис – 100 грамів, вода – 250-300 мілілітрів, часник – 3 зубчики, панірувальні сухарі – 2 столові ложки, крохмаль – одна столова ложка, рослинна олія, сіль, перець – за смаком.
Чимало людей працюють на неповний робочий день, але не всі знають, як це впливає на…
Навіть найкращий рецепт не врятує квашену капусту, якщо обрати неправильний посуд. Деякі матеріали не лише…
Пенсія в Україні може бути перерахована, якщо пенсіонер після її призначення продовжує працювати. Це передбачено…
Остеопороз - хронічне захворювання кісткової системи, при якому кістки втрачають щільність, міцність і стають схильними…
Синоптики попереджають та заспокоюють: неділя та понеділок в Україні – найхолодніші дні. А вже з…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня - відповідають фахівці.