Для православних християн та греко-католиків 18 березня розпочинається Великий піст. Протягом семи тижнів – до 4 травня – рекомендується утриматися від м’ясної та молочної їжі, приділяючи більше часу молитві, сповідям та причастю. І лише у певні дні (суботу і неділю) дозволяється вживати рибу. Щоб ваше меню не було одноманітним, пропонуємо спробувати приготувати такі пісні страви.
Морква – 300 грамів, цибуля – 1 штука, круглозерний рис – 100 грамів, вода – 250-300 мілілітрів, часник – 3 зубчики, панірувальні сухарі – 2 столові ложки, крохмаль – одна столова ложка, рослинна олія, сіль, перець – за смаком.
Коли потрібно міняти ID-картку та паспорт-книжечку і як правильно оформити новий документ?
Ціни на тепличні овочі зростають. Чому вони подорожчали і чого чекати далі?
Пенсіонерам пропонують заповнити анкету, щоб отримати святкові солодощі. Як це зробити?
З 1 січня 2026 року прожитковий мінімум зросте для всіх категорій, що автоматично підвищить мінімальні…
Багато звичних нам кімнатних рослин здатні не тільки насичувати повітря киснем, але й активно очищати…
На новорічні свята без яскравого та апетитного салату — ніяк! Пропонуємо вам простий, смачний та…