Для православних християн та греко-католиків 18 березня розпочинається Великий піст. Протягом семи тижнів – до 4 травня – рекомендується утриматися від м’ясної та молочної їжі, приділяючи більше часу молитві, сповідям та причастю. І лише у певні дні (суботу і неділю) дозволяється вживати рибу. Щоб ваше меню не було одноманітним, пропонуємо спробувати приготувати такі пісні страви.
Морква – 300 грамів, цибуля – 1 штука, круглозерний рис – 100 грамів, вода – 250-300 мілілітрів, часник – 3 зубчики, панірувальні сухарі – 2 столові ложки, крохмаль – одна столова ложка, рослинна олія, сіль, перець – за смаком.
У 2025 році в Україні змінився порядок виплат пенсій для громадян, які тривалий час перебувають…
Обслуговуємо клієнтів із Києва та Одеси з доставкою по всій Україні. Якісна поліграфія поряд із…
Частина пенсіонерів мають право на спеціальні доплати до пенсії в розмірі кількох тисяч гривень. У…
Один з найпопулярніших банків України попередив клієнтів про необхідність оновити дані. Хто має це зробити,…
У Верховній Раді зареєстрували резонансний законопроєкт, який може докорінно змінити правила виїзду та перебування українських…
Частина українців із вразливих категорій можуть отримати грошову допомогу від міжнародних організацій. Які саме фонди…