Новини

М’які, пишні та дуже смачні сирники: який інгредієнт потрібно обов’язково додати

Багато господарок постійно експериментують, додаючи в сирники різні інгредієнти, але ми пропонуємо виключити один традиційний інгредієнт і замінити його іншим. Не переживайте цей продукт у вас на кухні.

Цей рецепт допоможе приготувати ідеальні сирники.

Раніше ми розповідали, як приготувати сирники за класичним рецептом.

Інгредієнти:

  • 250 г сиру, чим жирніше, тим краще;
  • Щіпка солі;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 3 столові ложки манки;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 1 куряче яйце.

Приготування:

  1. За допомогою вилки або блендера перетираємо сир до однорідної маси, додаємо сіль, цукор, ванільний цукор та яйце, ретельно розмішуємо.
  2. Додаємо манку і накриваємо на мінімум 30 хвилин, щоб манка розбухла. Чим довше чекати, тим краще вийде маса для сирників.
  3. Сформуйте сирники та обсмажуйте на сковороді з двох боків до золотистого кольору.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на неділю, 6 квітня

6 квітня у центральних та південних областях очікується дощ, у західних - сніг або мокрий…

05/04/2025 21:58
  • Новини

Магнітні бурі на неділю, 6 квітня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

05/04/2025 20:54
  • Новини

Хронічна втома чи небезпечний розлад: визначаємо межу між вигоранням і депресією

Депресія та вигорання мають багато спільного, але їхні наслідки для здоров'я можуть відрізнятися кардинально. Чому…

05/04/2025 19:25
  • Новини

Як уникнути чужих штрафів за порушення Правил дорожнього руху

Якщо ви отримали штраф за порушення ПДР, хоча не були за кермом, важливо вчасно призначити…

05/04/2025 18:35
  • Новини

Обов’язкова частка у спадщині: хто має право отримати майно навіть без згадки в заповіті

У деяких випадках заповіт не має сили — частина спадку належить родичам за законом. Хто…

05/04/2025 17:38
  • Новини

Аромат дитинства: класичний пісочний пиріг із домашнім варенням

Шукаєте простий і смачний рецепт до чаю? Цей пісочний пиріг із варенням підкорює з першого…

05/04/2025 16:38