Малосольна риба містить у собі неймовірний аромат і смакові властивості. Саме тому засолювання риби стало одним із дуже популярних видів приготування цієї риби.
У цьому рецепті закуска зі скумбрії робиться неймовірно просто, вимагає мінімум часу і зусиль, при цьому виходить дуже бюджетною. Головне, придбати або найсвіжішу скумбрію, або правильно заморожену. Більше ні про що не потрібно хвилюватися, адже цей рецепт не може не вийти, якщо ви дотримуєтеся рецептури і технології.
Раніше ми писали про дуже смачний і красивий салат до святкового столу.
скумбрія – 600 г,
сіль – 30 г,
цукор – 10 г,
горошок духмяний – 5 шт,
перець чорний – 8 шт,
лист лавровий – 1 шт,
коріандр – 2 г,
гвоздика – 4 шт,
зелень – за смаком,
вода – 500 мл.
Можна поєднувати з прикрасити маринованою цибулею і приготувати до риби відварену картоплю або пюре. Також добре використовувати таку скумбрію для приготування різноманітних закусок, наприклад, покласти її замість оселедця у форшмак.
Триматися за життя! Як пенсіонери долають стрес через військові дії – відеоопитування
Я не нудьгую: чим українські пенсіонери займаються у вільний час – відеоопитування
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.