Цим інгредієнтом виявилася звичайна ряжанка, ми звикли додавати в тісто на млинці кефір, молоко, але ось ряжанку використовують небагато. А даремно.
Вона не тільки врятує млинці, зробивши їх еластичними, а й надасть їм неймовірний вершковий смак з невеликою кислинкою.
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на дріжжах.
Такі млинці можна подавати зі сметаною, варенням, рибою, ікрою, згущеним молоком.
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…