Більшість із нас починають різати хліб із краю. Але так не варто робити. Краще нарізати хліб із середини.
Раніше ми розповідали, чому повністю не можна відмовлятися від хліба.
По-перше, нарізка впливає на збереження фактури та структури хліба. Буханець хліба має форму циліндра та структуру, яка забезпечується процесом випічки. Нарізання хліба від середини дозволяє зберегти структури та уникнути деформації хліба. Якщо ви починаєте різати з краю, це може призвести до зминання та зміни структури хліба, що призводить до швидкого черствіння.
Фахівці вважають, що якщо розрізати хліб посередині, а потім відрізати шматки, прямуючи до країв, можна легко з’єднати дві половинки хліба і покласти продукт у хлібницю.
Зріз виходить закритим, а це означає, що хліб зможе довше залишатися свіжим і не черствіти.
По-друге, нарізування хліба із середини буханця дозволяє вам контролювати товщину та діаметр кожного шматочка. Особливо це важливо при використанні хліба для святкового столу, приготування бутербродів чи грінок. Якби ви почали з краю, то товщина шматочків могла б сильно змінюватись.
Крім того, нарізаючи хліб із середини буханця, ви зможете отримати більш симетричні та естетично приємні шматочки хліба. На перший погляд, це може здатися незначним, але гармонійний зовнішній вигляд страви може значно підвищити його привабливість.
Звичайно, кожен має право різати хліб так, як йому зручно та смачно!
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…