Виправити цю ситуацію допоможуть два звичайні інгредієнти, які багато господинь додають у пюре. Але робити це потрібно правильно.
Раніше ми розповідали, кому не можна їсти картопляне пюре.
Йдеться про молоко і вершкове масло.
Деякі господині під час приготування пюре додають молоко з холодильника. А так не варто робити. Таке пюре вийде сіруватим чи навіть синюватим.
Молоко краще трохи нагріти, можна й закип’ятити.
Тоді у картопляного пюре буде гарний колір, та й смак це також покращить.
Що стосується масла, то його теж радять трохи нагріти або розтопити. Шматочок масла можна додати до молока, яке ви підігріваєте.
Краще брати масло з високою жирністю, ні в якому разі не використовуйте маргарин.
Звичайно, на смак пюре впливає і сорт картоплі, з якої ви збираєтесь готувати гарнір.
Просто є сорти, які підходять для супу, салатів та картопляного пюре. Чим краще картопля розварюється, тим смачніше і повітряніше з нього вийде пюре.
Для пюре краще вибирати сорти Белла Росса, Констанс, Рів’єра.
Потужний спалах на Сонці та ймовірність нових бур. Якою буде космічна погода у середу?
Хто може отримати соціальну пенсію та як її оформити? Детальні умови й розміри виплат.
Чому шерсть собак, що проживають у Чорнобильській зони, раптом набула характерного небесного кольору? Вчені пояснили…
Коли знову запрацює фінансова підтримка ООН? Пояснення щодо програми грошової допомоги літнім людям, які знаходяться…
Готувати такі вареники – суцільне задоволення. Але важливо знати деякі тонкощі і страва буде найсмачнішою.
Курячі яйця— безпечна їжа на кожен день. Норми вживання, ознаки свіжості та найсмачніші способи варіння.