Виправити цю ситуацію допоможуть два звичайні інгредієнти, які багато господинь додають у пюре. Але робити це потрібно правильно.
Раніше ми розповідали, кому не можна їсти картопляне пюре.
Йдеться про молоко і вершкове масло.
Деякі господині під час приготування пюре додають молоко з холодильника. А так не варто робити. Таке пюре вийде сіруватим чи навіть синюватим.
Молоко краще трохи нагріти, можна й закип’ятити.
Тоді у картопляного пюре буде гарний колір, та й смак це також покращить.
Що стосується масла, то його теж радять трохи нагріти або розтопити. Шматочок масла можна додати до молока, яке ви підігріваєте.
Краще брати масло з високою жирністю, ні в якому разі не використовуйте маргарин.
Звичайно, на смак пюре впливає і сорт картоплі, з якої ви збираєтесь готувати гарнір.
Просто є сорти, які підходять для супу, салатів та картопляного пюре. Чим краще картопля розварюється, тим смачніше і повітряніше з нього вийде пюре.
Для пюре краще вибирати сорти Белла Росса, Констанс, Рів’єра.
В Україні запроваджено нову програму підготовки для окремих категорій громадян. На що можна витратити 5000…
Попри відсутність осінньої індексації окремі категорії українських пенсіонерів можуть розраховувати на збільшення щомісячних виплат.
Іноді вчасно почута порада може врятувати здоров'я. У цій добірці перевірені народні рецепти, які підтримають…
Якщо ви не заробили пенсійний стаж, але потребуєте підтримки, держава має рішення. З 2025 року…
Це день, коли серце нації б'ється в унісон — з вірою, болем, надією
Ідеальний рецепт для затишного чаювання – відкритий пиріг зі сливами. Без яєць та молочних продуктів,…