Виправити цю ситуацію допоможуть два звичайні інгредієнти, які багато господинь додають у пюре. Але робити це потрібно правильно.
Раніше ми розповідали, кому не можна їсти картопляне пюре.
Йдеться про молоко і вершкове масло.
Деякі господині під час приготування пюре додають молоко з холодильника. А так не варто робити. Таке пюре вийде сіруватим чи навіть синюватим.
Молоко краще трохи нагріти, можна й закип’ятити.
Тоді у картопляного пюре буде гарний колір, та й смак це також покращить.
Що стосується масла, то його теж радять трохи нагріти або розтопити. Шматочок масла можна додати до молока, яке ви підігріваєте.
Краще брати масло з високою жирністю, ні в якому разі не використовуйте маргарин.
Звичайно, на смак пюре впливає і сорт картоплі, з якої ви збираєтесь готувати гарнір.
Просто є сорти, які підходять для супу, салатів та картопляного пюре. Чим краще картопля розварюється, тим смачніше і повітряніше з нього вийде пюре.
Для пюре краще вибирати сорти Белла Росса, Констанс, Рів’єра.
Все частіше українські пенсіонери стикаються з тим, що банки списують кошти з рахунків без попередження.…
Протягом дня 16-го жовтня передбачається у більшості областей України досить комфортна температура повітря, +10+15 градусів,…
У дні магнітних бур медики радять знизити фізичне та психоемоційне навантаження, повноцінно висипатися.
Яблука - ідеальна основа для затишної осінньої випічки. Спробуйте приготувати простий та корисний яблучний манник:…
Перехід на опалювальний сезон – час актуалізувати інформацію про субсидії. Дізнайтесь, хто має повторно звертатися…
За рік в Україні продукти харчування помітно подорожчали. Держстат зафіксував різке зростання цін на багато…