Виправити цю ситуацію допоможуть два звичайні інгредієнти, які багато господинь додають у пюре. Але робити це потрібно правильно.
Раніше ми розповідали, кому не можна їсти картопляне пюре.
Йдеться про молоко і вершкове масло.
Деякі господині під час приготування пюре додають молоко з холодильника. А так не варто робити. Таке пюре вийде сіруватим чи навіть синюватим.
Молоко краще трохи нагріти, можна й закип’ятити.
Тоді у картопляного пюре буде гарний колір, та й смак це також покращить.
Що стосується масла, то його теж радять трохи нагріти або розтопити. Шматочок масла можна додати до молока, яке ви підігріваєте.
Краще брати масло з високою жирністю, ні в якому разі не використовуйте маргарин.
Звичайно, на смак пюре впливає і сорт картоплі, з якої ви збираєтесь готувати гарнір.
Просто є сорти, які підходять для супу, салатів та картопляного пюре. Чим краще картопля розварюється, тим смачніше і повітряніше з нього вийде пюре.
Для пюре краще вибирати сорти Белла Росса, Констанс, Рів’єра.
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…