Новини

Додайте ці два інгредієнти у картопляне пюре та отримаєте чудовий гарнір

Виправити цю ситуацію допоможуть два звичайні інгредієнти, які багато господинь додають у пюре. Але робити це потрібно правильно.

Раніше ми розповідали, кому не можна їсти картопляне пюре.

Йдеться про молоко і вершкове масло.

Деякі господині під час приготування пюре додають молоко з холодильника. А так не варто робити. Таке пюре вийде сіруватим чи навіть синюватим.

Молоко краще трохи нагріти, можна й закип’ятити.

Тоді у картопляного пюре буде гарний колір, та й смак це також покращить.

Що стосується масла, то його теж радять трохи нагріти або розтопити. Шматочок масла можна додати до молока, яке ви підігріваєте.

Краще брати масло з високою жирністю, ні в якому разі не використовуйте маргарин.

Звичайно, на смак пюре впливає і сорт картоплі, з якої ви збираєтесь готувати гарнір.

Просто є сорти, які підходять для супу, салатів та картопляного пюре. Чим краще картопля розварюється, тим смачніше і повітряніше з нього вийде пюре.

Для пюре краще вибирати сорти Белла Росса, Констанс, Рів’єра.

Новое на сайте

  • Статті

Час є до 15 листопада: встигніть подати заявку на 5 000 гривень допомоги

В Україні запроваджено нову програму підготовки для окремих категорій громадян. На що можна витратити 5000…

24/08/2025 14:57
  • Новини

Осінні виплати пенсіонерам: хто отримає надбавки та за яких умов

Попри відсутність осінньої індексації окремі категорії українських пенсіонерів можуть розраховувати на збільшення щомісячних виплат.

24/08/2025 13:49
  • Статті

Здоров’я без аптечки: рецепти з скарбнички народної мудрості

Іноді вчасно почута порада може врятувати здоров'я. У цій добірці перевірені народні рецепти, які підтримають…

24/08/2025 12:59
  • Статті

Чи нададуть нову грошову допомогу, якщо не напрацювали стаж для пенсії?

Якщо ви не заробили пенсійний стаж, але потребуєте підтримки, держава має рішення. З 2025 року…

24/08/2025 11:48
  • Новини

З Днем Незалежності, Україно!

Це день, коли серце нації б'ється в унісон — з вірою, болем, надією

24/08/2025 10:31
  • Новини

Наймодніша випічка сезону: відкритий пиріг зі сливами на пісному тісті

Ідеальний рецепт для затишного чаювання – відкритий пиріг зі сливами. Без яєць та молочних продуктів,…

24/08/2025 09:54