Отримати ідеальне дріжджове тісто для пиріжків можна за допомогою додавання незвичайного інгредієнта. Не хвилюйтеся, він точно є у вас на кухні, просто в такому «амплуа» його мало хто застосовує, як виявилося, дарма.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто для пиріжків на кефірі.
Йдеться про манку. Так, саме її досвідчені кулінари додають у тісто для пиріжків.
Цей інгредієнт швидко вбирає вологу, після додавання теста зникає зайва рідина. У результаті напівфабрикат набуває необхідної йому еластичності.
Випечені з такого тіста пиріжки виходять пишними та ніжними, а ще пористими.
Йдеться про манку. Але багато додавати манки до тіста не варто, можна його зіпсувати.
От і все! Тісто для пиріжків готове. Залишилося приготувати улюблену начинку, сформувати пиріжки і посмажити їх або випекти у духовці.
Кондиціонери з функцією обігріву - це зручне рішення для підтримки комфортної температури в будинку в…
Вибір велосипеда в Україні стає дедалі складнішим через різноманітність моделей. Щоб катання було комфортним і…
Погода в Україні поступово стабілізується після періоду опадів. Уже у вівторок синоптики прогнозують сухіший день…
Фахівці з космічної погоди оприлюднили прогноз геомагнітної активності на вівторок. Дані свідчать про спокійну ситуацію…
В умовах частих відключень електроенергії автономність смартфона критично важлива. Продовжити роботу пристрою можна без додаткових…
В Україні готуються до символічної, але масштабної грошової реформи. Верховна Рада може вже найближчим часом…