Отримати ідеальне дріжджове тісто для пиріжків можна за допомогою додавання незвичайного інгредієнта. Не хвилюйтеся, він точно є у вас на кухні, просто в такому «амплуа» його мало хто застосовує, як виявилося, дарма.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто для пиріжків на кефірі.
Йдеться про манку. Так, саме її досвідчені кулінари додають у тісто для пиріжків.
Цей інгредієнт швидко вбирає вологу, після додавання теста зникає зайва рідина. У результаті напівфабрикат набуває необхідної йому еластичності.
Випечені з такого тіста пиріжки виходять пишними та ніжними, а ще пористими.
Йдеться про манку. Але багато додавати манки до тіста не варто, можна його зіпсувати.
От і все! Тісто для пиріжків готове. Залишилося приготувати улюблену начинку, сформувати пиріжки і посмажити їх або випекти у духовці.
Деяка пенсіонери можуть отримати пенсію одразу за шість місяців. Причому, авансом. Як отримати пенсійні виплати…
Чи може Україна обійтись без блекаутів влітку та з якими викликами може зіткнутися енергосистема. Експерти…
Частині українців доступна нова грошова допомога від міжнародної організації. Хто може отримати виплати та як…
Чорнобривці - це не просто прикраса ділянки, якщо їх розмістити в потрібному місці, то можна…
Як приготувати піцу, щоб вона була такою ж смачною, як і в ресторані? Відповідь досить…
Найбільше підробок трапляється серед банкнот у 100 доларів. Тому фахівці наполегливо рекомендують українцям купувати валюту…