Отримати ідеальне дріжджове тісто для пиріжків можна за допомогою додавання незвичайного інгредієнта. Не хвилюйтеся, він точно є у вас на кухні, просто в такому «амплуа» його мало хто застосовує, як виявилося, дарма.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто для пиріжків на кефірі.
Йдеться про манку. Так, саме її досвідчені кулінари додають у тісто для пиріжків.
Цей інгредієнт швидко вбирає вологу, після додавання теста зникає зайва рідина. У результаті напівфабрикат набуває необхідної йому еластичності.
Випечені з такого тіста пиріжки виходять пишними та ніжними, а ще пористими.
Йдеться про манку. Але багато додавати манки до тіста не варто, можна його зіпсувати.
От і все! Тісто для пиріжків готове. Залишилося приготувати улюблену начинку, сформувати пиріжки і посмажити їх або випекти у духовці.
Пенсійне посвідчення тут не допоможе. У якому транспорті літнім українцям доведеться платити у наступному місяці?
Пенсіонери мають 3 місяці, щоб не втратити істотну частину виплат і навіть підвищити їх. ПФУ…
Компанія «Нафтогаз України» нагадала клієнтам про переваги електронних рахунків за газ. Ці документи зручніші в…
Ощадбанк зобов’язав клієнтів оновити дані. Що буде, якщо проігнорувати повідомлення?
Коли припиняється допомога дітям померлого годувальника? Мінімальні державні гарантії для родин у біді.
З віком харчування відіграє вирішальну роль у підтримці здоров'я та довголіття. Однак не всі продукти…