Отримати ідеальне дріжджове тісто для пиріжків можна за допомогою додавання незвичайного інгредієнта. Не хвилюйтеся, він точно є у вас на кухні, просто в такому «амплуа» його мало хто застосовує, як виявилося, дарма.
Раніше ми розповідали, як приготувати тісто для пиріжків на кефірі.
Йдеться про манку. Так, саме її досвідчені кулінари додають у тісто для пиріжків.
Цей інгредієнт швидко вбирає вологу, після додавання теста зникає зайва рідина. У результаті напівфабрикат набуває необхідної йому еластичності.
Випечені з такого тіста пиріжки виходять пишними та ніжними, а ще пористими.
Йдеться про манку. Але багато додавати манки до тіста не варто, можна його зіпсувати.
От і все! Тісто для пиріжків готове. Залишилося приготувати улюблену начинку, сформувати пиріжки і посмажити їх або випекти у духовці.
Зміна сезону часто викликає посилення симптомів хронічних шкірних захворювань: екземи, псоріазу, грибка, алергії.
Великодній святковий стіл без домашньої ковбаси уявити важко. А ось приготувати її легко та нескладно.
Перш ніж підписувати будь-які фінансові документи, важливо розуміти, на що саме ви погоджуєтеся, які умови…
На електронну пошту редакції «На пенсії» надійшов лист з Німеччини. Жінка на ім’я Наталія захотіла…
Для багатьох українських сімей життєво важливою є можливість отримувати житлові субсидії. Особливо це актуально для…
Як виростити велику й смачну полуницю? Потрібно пам'ятати про правильне розташування рослин. Одна проста хитрість…