Навіть найкраща риба може вийти несмачною під час приготування, якщо приготувати її неправильно.
Сіль витягує вологу з продуктів, тому під час приготування її слід додавати якомога пізніше, інакше риба втрачає багато води. У результаті рибне м’ясо стане надмірно сухим. Тому солити його слід безпосередньо перед смаженням або навіть перед подачею на тарілках.
Раніше ми писали про традиційний рецепт хачапурі по-аджарськи.
Зайве перевертання шматків риби на сковорідці може призвести до того, що вони повністю розваляться. Коли м’якоть риби починає розвалюватися, вона втрачає свою соковитість і естетичні якості. Тому дайте рибі достатньо часу, щоб вона добре просмажилася на сковороді з кожного боку.
Кого образили більше: як відрізняються пенсії та стаж «нових» і «старих» пенсіонерів
Багато пенсіонерів не отримають підвищення виплат із початку 2024 року – у чому причина
Зупинилося серце відомої української акторки кіно і театру, заслуженої артистки України. Дату та час прощання…
Благодійний фонд розпочав реєстрацію на видачу гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Розповідаємо, як подати…
Працювали за межами України? Тепер це може допомогти вийти на пенсію вчасно. Але будьте уважні:…
З 1 липня в Укрпошті діють нові правила, які стосуються грошових виплат для фізичних осіб.…
Шухляда холодильника – не просто «полиця для овочів». Саме тут продукти довше залишаються свіжими, якщо…
В Україні у 2025 році деяким власникам старого та нового житла доведеться заплатити податок на…