Якщо ви готуєтеся накривати святковий стіл або консервуєте, то вам може знадобиться багато часнику.
У такому разі, якщо чистити часник звичайним способом, знадобиться багато часу й енергії. До того ж є ризик отримати опік пальців.
Раніше ми писали, що додати в “Олів’є”, щоб поліпшити його смак.
Щоб заощадити свої сили і час, потрібно:
Замочений у воді часник легко і швидко очиститься від лушпиння навіть без допомоги ножа. При цьому ваші пальці будуть у цілковитій безпеці.
Свято чи будні: як українські пенсіонери зустрічатимуть Новий рік – відеоопитування
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
В Україні тисячі пенсіонерів продовжують працювати після виходу на відпочинок. Для них держава передбачила щорічний…
Нацбанк готує реформу для переказів без рахунку. Суть змін – більше даних, більше прозорості та…
Цей рецепт маринованих огірків із гірчицею у зернах та стерилізацією стане знахідкою для всіх, хто…
Передати житло тому, хто допомагає, – гарна ідея. Але оформити це можна по-різному, і від…
Урожаю все нема, а дерево росте вже не перший рік? Причин відсутності плодів у сливи…
Не обов’язково бути шеф-кухарем, щоб створити закуску, яка прикрасить будь-який стіл. Замість банальних канапок –…