Новини

Стане в рази кращим: що додати в “Олів’є”, щоб поліпшити його смак

 

Якщо звичний смак традиційного “Олів’є” набрид, то можна замінити або додати деякі інгредієнти в салаті, і страва заграє новими барвами. 

Раніше ми розповідали, як приготувати новорічний салат “Лісова галявина” з доступних продуктів.

Наприклад, можна замінити звичну ковбасу на рибу. Для цього чудово підійде форель або біла морська риба.  Для цього потрібно:

  1. Відварити рибу в підсоленій воді не більше 15 хвилин.
  2. Остудити рибу та розділити на шматочки.

Також можна додати нові інгредієнти. Це можуть бути:

  • фіолетова цибуля,
  • твердий сир.

Але якщо хочеться, щоб при цьому страва була кориснішою, то моркву та картоплю краще запекти, а не відварювати у воді.

Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36
  • Новини

Українці зможуть отримати безкоштовні ліки та медвироби – Кабмін оновив список

З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…

20/08/2025 20:52
  • Новини

Ідеальні котлети: поради, які знають не всі господині

Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…

20/08/2025 19:49