Причому навіть відбивати м’ясо не знадобиться. Готуються вони легко і просто, а з’їдаються ще швидше.
Також цю страву часто називають ще лінивими біляшами. Але як би не називали вафлі з м’ясом, вони гідні того, щоб ви їх приготували. Така страва відмінно урізноманітнить святковий стіл.
Раніше ми розповідали, як приготувати відбивні під шубою.
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…