Причому навіть відбивати м’ясо не знадобиться. Готуються вони легко і просто, а з’їдаються ще швидше.
Також цю страву часто називають ще лінивими біляшами. Але як би не називали вафлі з м’ясом, вони гідні того, щоб ви їх приготували. Така страва відмінно урізноманітнить святковий стіл.
Раніше ми розповідали, як приготувати відбивні під шубою.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…