Новини

Оладки без кефіру та яєць – ще пишніші та смачніші: вам сподобається такий рецепт

Інгредієнти

  • Молоко – 240 мл
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Сіль – 1 щіпка
  • Сухі дріжджі – 1 ч. ложка
  • Борошно – 250 г
  • Рослинна олія для смаження – 100 мл

Приготування:

  1. Потрібно трохи нагріти молоко, додати до нього цукор, сіль, дріжджі та половину борошна. Потім поступово ввести решту борошна, добре розмішати. Повинно вийде тісто густе.
  2. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин, потім перемішати і ще залишити підніматися на такий самий час.
  3. Тісто на оладки більше не перемішувати.
  4. Розігріти в сковороді олію і викласти ложкою, змоченою у воді, невеликі порції тіста.
  5. Смажте оладки краще під кришкою на середньому вогні по 3–4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.

Новое на сайте

  • Новини

На Україну на вихідних насувається потужний циклон: в яких областях чекати снігу

Цими вихідними низка регіонів України опиниться під впливом циклону та атмосферних фронтів: очікується мокрий сніг…

21/11/2025 23:40
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 22 листопада

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

21/11/2025 23:10
  • Новини

Як оживити виснажену після картоплі грядку: прості й ефективні методи

Досвідчені городники відкрили осінню “секретну зброю” для родючої грядки після картоплі. Обо'язково зробіть це —…

21/11/2025 22:41
  • Новини

Пиріг «Святковий» із сухофруктами: неймовірно смачний рецепт

Цей святковий сирник — ідеальне поєднання повітряної сирної маси, ніжного тіста та ароматних сухофруктів. Обов'язковий…

21/11/2025 21:30
  • Статті

Як доглядати за теплицею з полікарбонату взимку?

Полікарбонат — міцний матеріал, але навіть він потребує захисту від снігових навантажень, перепадів температур та…

21/11/2025 21:18
  • Новини

Нові правила отримання посвідчення УБД: що змінилося й для кого

В Україні змінили правила відновлення посвідчення УБД. Що потрібно знати?

21/11/2025 20:31