Новини

Оладки без кефіру та яєць – ще пишніші та смачніші: вам сподобається такий рецепт

Інгредієнти

  • Молоко – 240 мл
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Сіль – 1 щіпка
  • Сухі дріжджі – 1 ч. ложка
  • Борошно – 250 г
  • Рослинна олія для смаження – 100 мл

Приготування:

  1. Потрібно трохи нагріти молоко, додати до нього цукор, сіль, дріжджі та половину борошна. Потім поступово ввести решту борошна, добре розмішати. Повинно вийде тісто густе.
  2. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин, потім перемішати і ще залишити підніматися на такий самий час.
  3. Тісто на оладки більше не перемішувати.
  4. Розігріти в сковороді олію і викласти ложкою, змоченою у воді, невеликі порції тіста.
  5. Смажте оладки краще під кришкою на середньому вогні по 3–4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36
  • Новини

Українці зможуть отримати безкоштовні ліки та медвироби – Кабмін оновив список

З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…

20/08/2025 20:52
  • Новини

Ідеальні котлети: секрети, які знають не всі господині

Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…

20/08/2025 19:49