До речі, запіканку можна приготувати не лише з вермішелі, а й домашньої локшини. Також її готують і зі звичайних макаронів, але все ж таки, чим тонші макаронні вироби, тим ніжніше вона виходить.
За смаком до запіканки можна додати яблука, родзинки.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирну запіканку без борошна.
Поки в магазинах і на ринках — молода картопля, не проґавте шанс приготувати ситний, але…
Звичні літерні коди на номерних знаках більше не вказують, звідки автомобіль. Міністерство внутрішніх справ змінило…
З липня 2025 року змінилися правила оформлення соціальних виплат: тепер більшість із них призначає Пенсійний…
Багато учасників бойових дій, що вийшли на пенсію за віком, стикаються з тим, що їм…
Щоб виростити гарбуз, який не загниє і дасть великий плід, достатньо кількох ефективних прийомів. Розповідаємо,…
Тонко нарізані й пікантно мариновані кабачки – ідеальна альтернатива огіркам. А головне – готуються просто.