До речі, запіканку можна приготувати не лише з вермішелі, а й домашньої локшини. Також її готують і зі звичайних макаронів, але все ж таки, чим тонші макаронні вироби, тим ніжніше вона виходить.
За смаком до запіканки можна додати яблука, родзинки.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирну запіканку без борошна.
Несплата комунальних послуг може призвести до серйозних наслідків — від нарахування боргу до звернення постачальника…
Ветерани війни та їхні родини й надалі користуватимуться податковими пільгами, передбаченими чинним законодавством. З 1…
Фаршировані печериці – це вишукана страва, яка готується з бюджетних інгредієнтів. Вони ідеально доповнять святковий…
Погода в Україні завтра буде стабільною і комфортною, як для середини грудня. Атмосферні процеси не…
Сонячна активність у грудні привертає увагу метеозалежних людей і спеціалістів, які працюють із чутливою технікою.…
Святкові столи українців на зимові свята приховують серйозну небезпеку для здоров’я. Фахівці застерігають: саме традиційні…