Правильно приготований бісквіт буде добре тримати форму, не опадати і радувати своїм ароматом. Важливі моменти під час випікання бісквіта:
Готовий бісквіт має бути рум’яним – його дістають із форми тільки після повного охолодження.
Раніше ми писали про те, які яйця смачніші та корисніші – з білою чи коричневою шкаралупою.
Після цього можна додати до бісквіта крем і зробити з нього торт, або ж просто просочити сиропом чи варенням і подати до чаю.
Як оформити передплату на газету «На пенсії» онлайн — покрокова інструкція
Наш організм улаштований так, що навіть крихітні молекули можуть відігравати величезну роль. Коензим Q10 -…
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…