Але є секрет, що допоможе приготувати ідеальну яєчню. Причому все досить просто.
Раніше ми розповідали, які яйця не можна купувати.
Досвідчені кулінари радять під час смаження яєчні налити трохи води, внаслідок чого процес смаження зміститься у бік приготування страви на пару.
Білок та жовток будуть потрібної консистенції. Така яєчня вийде ідеальною. Про готовність страви підкаже поява на поверхні жовтка тонкої білої плівочки.
Спочатку яєчня має готуватися на невеликій кількості олії, воду потрібно додати, коли білок почне втрачати свою прозорість і стає білим. Завдяки парі яєчня вийде просто ідеальною, щоб зберегти його, потрібно прикрити сковороду кришкою.
Також можна поекспериментувати та додати воду на самому початку смаження. Для цього поставте сковорідку на плиту, нехай розігрівається. Потім на дно налийте тонкий шар води, щоб він покривав сковорідку. Коли вода закипить, розбийте яйця, щоб жовток не розтікся. Газ зменшіть до мінімуму, а сковороду накрийте кришкою. Буквально за хвилину яйця потрібно посолити і знову накрити.
Якщо ви любите яєчню з рідким білком, то вистачить двох хвилин для приготування, якщо віддаєте перевагу щільному – то 4-5 хвилин на повільному вогні.
Чи варто турбуватися про здоров'я? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Яскравий та позитивний тиждень, особливо для тих, хто займається питаннями соціальної інтеграції, особистісного розвитку, професійної…
Для того щоб сплатити комунальні послуги, вже давно не обов'язково в будь-яку погоду виходити з…
Про унікальні властивості кропиви люди знають з давніх-давен. За старих часів з кропиви ткали полотно.…
Після закінчення холодів теплий одяг потребує правильного зберігання, щоб радувати своїх власників наступного сезону. Перше…
Головний біль, тиск у черепі, затьмарення свідомості — усе це може бути симптомом підвищеного внутрішньочерепного…