Але є секрет, що допоможе приготувати ідеальну яєчню. Причому все досить просто.
Раніше ми розповідали, які яйця не можна купувати.
Досвідчені кулінари радять під час смаження яєчні налити трохи води, внаслідок чого процес смаження зміститься у бік приготування страви на пару.
Білок та жовток будуть потрібної консистенції. Така яєчня вийде ідеальною. Про готовність страви підкаже поява на поверхні жовтка тонкої білої плівочки.
Спочатку яєчня має готуватися на невеликій кількості олії, воду потрібно додати, коли білок почне втрачати свою прозорість і стає білим. Завдяки парі яєчня вийде просто ідеальною, щоб зберегти його, потрібно прикрити сковороду кришкою.
Також можна поекспериментувати та додати воду на самому початку смаження. Для цього поставте сковорідку на плиту, нехай розігрівається. Потім на дно налийте тонкий шар води, щоб він покривав сковорідку. Коли вода закипить, розбийте яйця, щоб жовток не розтікся. Газ зменшіть до мінімуму, а сковороду накрийте кришкою. Буквально за хвилину яйця потрібно посолити і знову накрити.
Якщо ви любите яєчню з рідким білком, то вистачить двох хвилин для приготування, якщо віддаєте перевагу щільному – то 4-5 хвилин на повільному вогні.
Готувати такі вареники – суцільне задоволення. Але важливо знати деякі тонкощі і страва буде найсмачнішою.
Курячі яйця— безпечна їжа на кожен день. Норми вживання, ознаки свіжості та найсмачніші способи варіння.
Якщо ваші орхідеї перестали активно цвісти або страждають від хвороб, спробуйте ці два прості та…
Повістки за межами України. Що можуть і чого не можуть робити українські диппредставництва стосовно мобілізації?
Вікові надбавки та доплати. Які суми можуть отримати українці у старшому віці.
Звичне прання порошком не завжди рятує білі шкарпетки від пожовтіння та запаху. Два прості засоби…