Корицю ми використовуємо в кулінарії, вона корисна при деяких хворобах, але ці поради стосуються людей, тому багато хто дивується, що дає застосування кориці при вирощуванні кімнатних квітів.
Раніше ми розповідали, які кімнатні рослини покращують якість сну.
Виявляється, кориця творить справжні дива з кімнатними рослинами на підвіконні та має безліч переваг.
Так, квітникарі радять додати в ґрунт половину чайної ложки кориці, завдяки такому прийому ви легко і без зайвих турбот виростите красиві та здорові квіти. Вся справа в тому, що кориця запобігає розвитку інфекцій та грибків, які повільно знищують наші рослини та перешкоджають їх росту. Просто потрібно зробити невеликі заглиблення у ґрунті, не пошкоджуючи коріння та налити в кожне з них столову ложку розчину кориці.
Готується розчин легко: на два літри води потрібно додати 0,5 чайної ложки кориці та добре розмішати. Цю суміш потрібно на добу залишити на сонці, можна на південному вікні та після цього сміливо застосовувати.
До речі, цей розчин підходить і для поливу рослин. Але зловживати не варто, достатньо поливати розчином із кориці 1-2 рази на місяць.
Кориця стимулює зростання рослин та захищає їх від паразитів. Вона має антисептичні властивості, які ефективно запобігають грибковим захворюванням.
При пересадці рослин у новий вазон досвідчені квіткарі рекомендують застосовувати корицю для боротьби з будь-якими потенційними грибковими захворюваннями. До речі, ця властивість кориці ідеально підходить для вирощування розсади овочів.
Уже два тижні минуло від старту програми "Зимова підтримка", проте не всі, хто подав заявки,…
Двома платіжками за газ уже нікого не здивуєш. Але нова, “третя” квитанція — за техобслуговування…
Грудень — це місяць, коли наш організм відчуває на собі холод, скорочення світлового дня та…
В Україні передбачена можливість разового отримання пенсійних виплат одразу за шість місяців за встановленою процедурою.
Чимало українців навіть ті, хто не вирощує цибулю у себе на ділянці, роблять запаси. Але…
Товстолобик – популярна риба в Україні, його можна смажити, запікати, варити та навіть маринувати. Саме…