Фото з delovcusa.com
Йдеться про звичайний продукт, який є у холодильнику практично кожної господині чи господаря. Всього одна ложка зробить деруни ароматнішими, смачнішими, а ще, при жарінні вони точно вийдуть золотистими.
Раніше ми розповідали, як приготувати деруни з м’ясом.
Цей інгредієнт – сметана. Багато хто з нас любить драники зі сметаною, яка виступає в ролі соусу, але в даному рецепті сметану потрібно додати в тісто для драників.
Саме сметана дає дерунам красивий золотистий колір та незвичайний смак. Вони набувають золотистості та цікавого смаку завдяки сметані.
Багато продукту додавати не варто, на 500-600 г картоплі цілком достатньо 1 столової ложки сметани. Кисломолочний продукт не дає подрібненій картоплі стати сірою.
Також при смаженні картопляні оладки вбирають менше жиру.
Тому якщо ви хочете, щоб драники вийшли рум’яними та з хрусткою скоринкою, обов’язково додайте ложку сметани.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час.
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…