Фото з delovcusa.com
Йдеться про звичайний продукт, який є у холодильнику практично кожної господині чи господаря. Всього одна ложка зробить деруни ароматнішими, смачнішими, а ще, при жарінні вони точно вийдуть золотистими.
Раніше ми розповідали, як приготувати деруни з м’ясом.
Цей інгредієнт – сметана. Багато хто з нас любить драники зі сметаною, яка виступає в ролі соусу, але в даному рецепті сметану потрібно додати в тісто для драників.
Саме сметана дає дерунам красивий золотистий колір та незвичайний смак. Вони набувають золотистості та цікавого смаку завдяки сметані.
Багато продукту додавати не варто, на 500-600 г картоплі цілком достатньо 1 столової ложки сметани. Кисломолочний продукт не дає подрібненій картоплі стати сірою.
Також при смаженні картопляні оладки вбирають менше жиру.
Тому якщо ви хочете, щоб драники вийшли рум’яними та з хрусткою скоринкою, обов’язково додайте ложку сметани.
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…