Новини

Як правильно посмажити рибу, щоб не провітрювати потім увесь будинок

Щоб після смаження риби потім довго не провітрювати весь будинок, досвідчені господині використовують один секрет.

Для цього буде потрібна всього одна картоплина середнього розміру – цього цілком вистачить на одну порцію риби. Тепер потрібно:

  1. Розрізати картоплину на чотири частини.
  2. Покласти її на сковорідку разом із рибою.

Вуаля – картопля вбере весь основний неприємний запах, і він не пошириться по всій квартирі. 

Також можна застелити дно сковорідки пергаментом, влити олію і так посмажити рибу. Так ви себе позбавите від болісної необхідності потім відмивати неприємний нагар із посуду.

Раніше ми писали, як посмажити котлети, щоб вони вийшли соковитими та смачними.

Новое на сайте

  • Новини

Свята та народні прикмети 9 квітня – чому сьогодні потрібно обов’язково приготувати страву з медом

9 квітня в Україні відзначають Міжнародний день рожевого і Всесвітній день антикваріату. Християни вшановують пам'ять…

09/04/2025 06:36
  • Новини

Юристка пояснила, як мобілізують чоловіків 50–60 років і хто має шанс не потрапити на фронт

Як відбувається мобілізація чоловіків віком 50+ в Україні. Що треба знати кожному українцю - що…

09/04/2025 05:28
  • Статті

Чому потрібна юридична допомога під час легалізації самобуду?

Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…

08/04/2025 23:19
  • Новини

Так поливати томати не можна – експерти вказали на помилки, яких багато хто припускається

Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?

08/04/2025 22:56
  • Новини

Погода в Україні на середу, 9 квітня

9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.

08/04/2025 22:34
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 9 квітня 2025 року

Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

08/04/2025 21:55