Щоб після смаження риби потім довго не провітрювати весь будинок, досвідчені господині використовують один секрет.
Для цього буде потрібна всього одна картоплина середнього розміру – цього цілком вистачить на одну порцію риби. Тепер потрібно:
Вуаля – картопля вбере весь основний неприємний запах, і він не пошириться по всій квартирі.
Також можна застелити дно сковорідки пергаментом, влити олію і так посмажити рибу. Так ви себе позбавите від болісної необхідності потім відмивати неприємний нагар із посуду.
Раніше ми писали, як посмажити котлети, щоб вони вийшли соковитими та смачними.
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.