Новини

Як правильно посмажити рибу, щоб не провітрювати потім увесь будинок

Щоб після смаження риби потім довго не провітрювати весь будинок, досвідчені господині використовують один секрет.

Для цього буде потрібна всього одна картоплина середнього розміру – цього цілком вистачить на одну порцію риби. Тепер потрібно:

  1. Розрізати картоплину на чотири частини.
  2. Покласти її на сковорідку разом із рибою.

Вуаля – картопля вбере весь основний неприємний запах, і він не пошириться по всій квартирі. 

Також можна застелити дно сковорідки пергаментом, влити олію і так посмажити рибу. Так ви себе позбавите від болісної необхідності потім відмивати неприємний нагар із посуду.

Раніше ми писали, як посмажити котлети, щоб вони вийшли соковитими та смачними.

Новое на сайте

  • Новини

В Укренерго пояснили, в яких регіонах найважча ситуація з електропостачанням

Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.

20/11/2025 19:30
  • Новини

Які зарплати влаштовують українців у 2025 році: нові дані ринку праці

Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.

20/11/2025 18:30
  • Новини

Соцслужби ходять по квартирах: кого перевіряють з “особливою увагою” та чому?

Держава посилює контроль за отримувачами соціальний контроль. Чому житлові умови стали критичними для продовження виплат?

20/11/2025 17:30
  • Статті

Шухнін Антон власник Domino: коли бізнес стає силою добра

Війна кардинально змінила все – бізнес-процеси, пріоритети, цінності. Але є люди та компанії, які довели:…

20/11/2025 17:13
  • Статті

Онлайн-покупки для пенсіонерів: безкоштовна доставка продуктів додому

Дощ чи ожеледь, пручається нога чи паморочиться у голові, немає вуличного освітлення чи бракує часу…

20/11/2025 17:00
  • Новини

Пенсія-2026: хто зможе вийти у 60, а кому доведеться ще попрацювати

Правила виходу літніх людей на заслужений відпочинок у 2026 році в Україні зміниться. Як перевірити…

20/11/2025 16:30