Щоб після смаження риби потім довго не провітрювати весь будинок, досвідчені господині використовують один секрет.
Для цього буде потрібна всього одна картоплина середнього розміру – цього цілком вистачить на одну порцію риби. Тепер потрібно:
Вуаля – картопля вбере весь основний неприємний запах, і він не пошириться по всій квартирі.
Також можна застелити дно сковорідки пергаментом, влити олію і так посмажити рибу. Так ви себе позбавите від болісної необхідності потім відмивати неприємний нагар із посуду.
Раніше ми писали, як посмажити котлети, щоб вони вийшли соковитими та смачними.
9 квітня в Україні відзначають Міжнародний день рожевого і Всесвітній день антикваріату. Християни вшановують пам'ять…
Як відбувається мобілізація чоловіків віком 50+ в Україні. Що треба знати кожному українцю - що…
Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…
Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?
9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.
Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?