Але є рецепт, завдяки якому котлети відразу зі сковорідки будуть соковитими.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети.
Ніяких секретних інгредієнтів додавати не потрібно. Фарш, що просто вийшов, потрібно замаринувати в 100 мл газованої мінеральної води.
Коли м’ясний фарш буде готовий, потрібно влити в нього газовану воду і поставити в холодильник на 2-3 години маринуватися. У жодному разі не соліть фарш, це потрібно зробити перед самим приготуванням котлет.
Це ж стосується цибулі та спецій. Їх краще додавати також перед приготуванням. 100 мл мінералки беруть з розрахунку на 1 кг фаршу. Якщо м’яса у вас більше, то і кількість води має бути більшою. І, відповідно, якщо фаршу менше, то й води доливаємо менше. Наприклад, на 500 г фаршу достатньо 50 мл води.
Кожен народ має свої Великодні традиції. Колись на Великдень святковий стіл мав складатися із 40…
Верховна Рада України у середу, 16 квітня, проголосувала за продовження військового стану та загальної мобілізації…
Ознайомитися з розкладом роботи вашого лікаря, записатися на прийом в зручний для вас час можна…
Хочете отримати рекордний урожай смородини? Це легко зробити –просто не забудьте внести це мегаефективне підживлення…
Великдень – час цікавих кулінарних експериментів! Приготуйте неймовірну випічку у вигляді зайчиків, традиційну для Австрії.…
Частині українців доведеться заплатити величезні штрафи. З чим це пов'язано, розповіли газовики.