Але є рецепт, завдяки якому котлети відразу зі сковорідки будуть соковитими.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети.
Ніяких секретних інгредієнтів додавати не потрібно. Фарш, що просто вийшов, потрібно замаринувати в 100 мл газованої мінеральної води.
Коли м’ясний фарш буде готовий, потрібно влити в нього газовану воду і поставити в холодильник на 2-3 години маринуватися. У жодному разі не соліть фарш, це потрібно зробити перед самим приготуванням котлет.
Це ж стосується цибулі та спецій. Їх краще додавати також перед приготуванням. 100 мл мінералки беруть з розрахунку на 1 кг фаршу. Якщо м’яса у вас більше, то і кількість води має бути більшою. І, відповідно, якщо фаршу менше, то й води доливаємо менше. Наприклад, на 500 г фаршу достатньо 50 мл води.
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…
Багато хто вважає, що англійську мову найкраще починати вивчати з дитинства. Проте дорослі учні часто…