Але є рецепт, завдяки якому котлети відразу зі сковорідки будуть соковитими.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети.
Ніяких секретних інгредієнтів додавати не потрібно. Фарш, що просто вийшов, потрібно замаринувати в 100 мл газованої мінеральної води.
Коли м’ясний фарш буде готовий, потрібно влити в нього газовану воду і поставити в холодильник на 2-3 години маринуватися. У жодному разі не соліть фарш, це потрібно зробити перед самим приготуванням котлет.
Це ж стосується цибулі та спецій. Їх краще додавати також перед приготуванням. 100 мл мінералки беруть з розрахунку на 1 кг фаршу. Якщо м’яса у вас більше, то і кількість води має бути більшою. І, відповідно, якщо фаршу менше, то й води доливаємо менше. Наприклад, на 500 г фаршу достатньо 50 мл води.
Біль у спині, слабкість у ногах та дискомфорт під час ходьби дуже часто зустрічаються у…
До завершення строку ідентифікації пенсіонерів лишається півтора місяця — хто не встигне до 31 грудня,…
В Україні триває поступовий перехід від паперових трудових книжок до електронного формату. Усі записи про…
Гарбуз – королева осіннього меню, з нього можна приготувати найрізноманітніші страви. Сьогодні пропонуємо не просто…
З 15 листопада розпочався прийом заявок на нову тисячу Зеленського, проте деякі громадяни зможуть оформити…
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…