Новини

Для чого досвідчені господині при засолюванні сала додають цукор: ця хитрість вас точно здивує

Якщо ви подумали, що цукор у сало додають лише дивні люди, то ви помиляєтесь.

Раніше ми розповідали, чи можна їсти сало зі шкіркою.

Саме цукор робить готову закуску м’якою, ніжною і такою, що тане у роті. Так, і сам цукор відчуватися точно не буде, він, навпаки, підкреслить смак сала, зробивши його оригінальнішим.

Але важливо дотримуватись пропорцій. На кілограм сала беруть 100-150 г цукру. Спочатку сало нарізають на порційні шматки, а потім посипають цукром.

Солодке сало прибираємо у пакет і залишаємо в холодильнику на ніч. Після цього сало потрібно добре вимити, вилучивши залишки вологи. І тільки потім приступати до засолювання.

Також цукор можна додавати і до маринаду для сала. Він допомагає зробити навіть найтвердіше сало м’яким та ніжним.

Новое на сайте

  • Новини

Нові правила українських біженців у 2026 році: що змінюється і кому загрожує депортація (відео)

Тимчасовий захист для українців у ЄС продовжено до 2027 року, але пенсіонерам та тим, хто…

22/12/2025 11:09
  • Новини

Хто не зможе проїхати 3000 кілометрів Україною безкоштовно: важливі обмеження програми

Державна програма «3000 кілометрів Україною» дає можливість українцям подорожувати залізницею безкоштовно. Втім, скористатися нею зможуть…

22/12/2025 10:34
  • Новини

Як перевірити правильність нарахування пенсії та збільшити виплати

У деяких випадках пенсіонер має право вимагати перевірку і перерахунок виплат. Як це зробити?

22/12/2025 09:59
  • Новини

Шкаралупа відходить сама: як легко очистити варені яйця за допомогою простого методу

Легендарна шеф-кухарка поділилася методом, який допомагає зняти шкаралупу швидко й без пошкодження білка. Що треба…

22/12/2025 09:04
  • Новини

Коли можуть відмовити в оцифруванні трудової книжки

Процедура оцифрування трудових книжок дозволяє зарахувати трудовий стаж в електронному форматі та уникнути проблем під…

22/12/2025 07:44
  • Статті

Навіть через кордони: чому Святвечір збирає всю родину за одним столом

Святвечір — це не про зручність і не про випадкову зустріч. Це вечір, який чекають…

22/12/2025 06:24