Якщо ви подумали, що цукор у сало додають лише дивні люди, то ви помиляєтесь.
Раніше ми розповідали, чи можна їсти сало зі шкіркою.
Саме цукор робить готову закуску м’якою, ніжною і такою, що тане у роті. Так, і сам цукор відчуватися точно не буде, він, навпаки, підкреслить смак сала, зробивши його оригінальнішим.
Але важливо дотримуватись пропорцій. На кілограм сала беруть 100-150 г цукру. Спочатку сало нарізають на порційні шматки, а потім посипають цукром.
Солодке сало прибираємо у пакет і залишаємо в холодильнику на ніч. Після цього сало потрібно добре вимити, вилучивши залишки вологи. І тільки потім приступати до засолювання.
Також цукор можна додавати і до маринаду для сала. Він допомагає зробити навіть найтвердіше сало м’яким та ніжним.
Зола – популярне та доступне натуральне добриво, багате на калій, фосфор і кальцій. Однак не…
У старій книжковій шафі можуть ховатися справжні скарби. Деякі видання, які сьогодні здаються непотрібними речами,…
Згідно з українським законодавством, у певних випадках у пенсіонерів можуть тимчасово забрати пенсію. Розбираємось, кого…
Якщо вас мучить постійна закладеність носа, а краплі допомагають лише на якийсь час, настав час…
Під час загальної мобілізації в Україні ТЦК почали ширше використовувати поштове надсилання повісток — юристи…
Громадяни, які мешкають у нестабільних умовах, зможуть отримати грошові виплати.