Якщо ви подумали, що цукор у сало додають лише дивні люди, то ви помиляєтесь.
Раніше ми розповідали, чи можна їсти сало зі шкіркою.
Саме цукор робить готову закуску м’якою, ніжною і такою, що тане у роті. Так, і сам цукор відчуватися точно не буде, він, навпаки, підкреслить смак сала, зробивши його оригінальнішим.
Але важливо дотримуватись пропорцій. На кілограм сала беруть 100-150 г цукру. Спочатку сало нарізають на порційні шматки, а потім посипають цукром.
Солодке сало прибираємо у пакет і залишаємо в холодильнику на ніч. Після цього сало потрібно добре вимити, вилучивши залишки вологи. І тільки потім приступати до засолювання.
Також цукор можна додавати і до маринаду для сала. Він допомагає зробити навіть найтвердіше сало м’яким та ніжним.
Тимчасовий захист для українців у ЄС продовжено до 2027 року, але пенсіонерам та тим, хто…
Державна програма «3000 кілометрів Україною» дає можливість українцям подорожувати залізницею безкоштовно. Втім, скористатися нею зможуть…
У деяких випадках пенсіонер має право вимагати перевірку і перерахунок виплат. Як це зробити?
Легендарна шеф-кухарка поділилася методом, який допомагає зняти шкаралупу швидко й без пошкодження білка. Що треба…
Процедура оцифрування трудових книжок дозволяє зарахувати трудовий стаж в електронному форматі та уникнути проблем під…
Святвечір — це не про зручність і не про випадкову зустріч. Це вечір, який чекають…