Якщо ви подумали, що цукор у сало додають лише дивні люди, то ви помиляєтесь.
Раніше ми розповідали, чи можна їсти сало зі шкіркою.
Саме цукор робить готову закуску м’якою, ніжною і такою, що тане у роті. Так, і сам цукор відчуватися точно не буде, він, навпаки, підкреслить смак сала, зробивши його оригінальнішим.
Але важливо дотримуватись пропорцій. На кілограм сала беруть 100-150 г цукру. Спочатку сало нарізають на порційні шматки, а потім посипають цукром.
Солодке сало прибираємо у пакет і залишаємо в холодильнику на ніч. Після цього сало потрібно добре вимити, вилучивши залишки вологи. І тільки потім приступати до засолювання.
Також цукор можна додавати і до маринаду для сала. Він допомагає зробити навіть найтвердіше сало м’яким та ніжним.
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Складно уявити собі житло, в якому немає такого необхідного пристрою, як бойлер. У зв'язку з…
Катарівка – це важливий агротехнічний прийом, який стимулює розвиток глибоких коренів винограду і знижує ризики…
Втомилися від звичних дерунів? Спробуйте бульбовники – ця страва підкорить вас миттєво!
На дорогах з’явився знак, який викликає питання, а не штрафи. Розповідаємо, чому він важливий і…