Новини

Для чого досвідчені господині при засолюванні сала додають цукор: ця хитрість вас точно здивує

Якщо ви подумали, що цукор у сало додають лише дивні люди, то ви помиляєтесь.

Раніше ми розповідали, чи можна їсти сало зі шкіркою.

Саме цукор робить готову закуску м’якою, ніжною і такою, що тане у роті. Так, і сам цукор відчуватися точно не буде, він, навпаки, підкреслить смак сала, зробивши його оригінальнішим.

Але важливо дотримуватись пропорцій. На кілограм сала беруть 100-150 г цукру. Спочатку сало нарізають на порційні шматки, а потім посипають цукром.

Солодке сало прибираємо у пакет і залишаємо в холодильнику на ніч. Після цього сало потрібно добре вимити, вилучивши залишки вологи. І тільки потім приступати до засолювання.

Також цукор можна додавати і до маринаду для сала. Він допомагає зробити навіть найтвердіше сало м’яким та ніжним.

Новое на сайте

  • Новини

Погода на вихідні 26-27 липня

Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.

25/07/2025 23:16
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 26 липня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

25/07/2025 22:45
  • Статті

Як вибрати бойлер потрібного обсягу та з якісним ТЕНом?

Складно уявити собі житло, в якому немає такого необхідного пристрою, як бойлер. У зв'язку з…

25/07/2025 22:28
  • Новини

Виноград погано росте: проста процедура дозволить отримати рекордний урожай

Катарівка – це важливий агротехнічний прийом, який стимулює розвиток глибоких коренів винограду і знижує ризики…

25/07/2025 22:12
  • Новини

Це у сто разів краще за деруни: готуємо хрумкі бульбовники з чотирьох інгредієнтів

Втомилися від звичних дерунів? Спробуйте бульбовники – ця страва підкорить вас миттєво!

25/07/2025 21:40
  • Новини

На дорогах України з’явились нові зелені дорожні знаки: що потрібно знати водіям

На дорогах з’явився знак, який викликає питання, а не штрафи. Розповідаємо, чому він важливий і…

25/07/2025 21:00