Якщо ви подумали, що цукор у сало додають лише дивні люди, то ви помиляєтесь.
Раніше ми розповідали, чи можна їсти сало зі шкіркою.
Саме цукор робить готову закуску м’якою, ніжною і такою, що тане у роті. Так, і сам цукор відчуватися точно не буде, він, навпаки, підкреслить смак сала, зробивши його оригінальнішим.
Але важливо дотримуватись пропорцій. На кілограм сала беруть 100-150 г цукру. Спочатку сало нарізають на порційні шматки, а потім посипають цукром.
Солодке сало прибираємо у пакет і залишаємо в холодильнику на ніч. Після цього сало потрібно добре вимити, вилучивши залишки вологи. І тільки потім приступати до засолювання.
Також цукор можна додавати і до маринаду для сала. Він допомагає зробити навіть найтвердіше сало м’яким та ніжним.
Пенсіонери, які не пройдуть ідентифікацію до кінця року, ризикують залишитися без виплат. У Пенсійному фонді…
Фінансові кібершахраї вкотре активізувались. НБУ повідомив про нові схеми й оприлюднив правила безпеки.
Під час шлюбу подружжя зазвичай спільно набуває майно — житло, автомобіль, побутову техніку, заощадження. За…
Тріщина на підошві — не вирок взуттю. Ось два доступні інгредієнти, які вирішать всі проблеми.
Більшу частину території України завтра визначатиме антициклональне поле, тому суттєві опади малоймовірні.
Аналітики очікують, що незабаром активні сонячні плями, що генерують спалахи, обернуться магнітними бурями.