Сьогодні поговоримо про те, як приготувати хек та мінтай, щоб вони були смачними, соковитими та обов’язково з хрусткою скоринкою.
Раніше ми розповідали, яка риба найкорисніша для людей похилого віку.
Щоб риба вийшла соковитою, досвідчені господині радять готувати її у яйці.
Нам знадобляться заморожена риба, борошно, яйця та сіль.
Рибу потрібно розморозити, помити та видалити плавці.
Якщо риба досить велика, її можна нарізати на порційні шматочки, а якщо невелика – смажити у цілому вигляді.
Рибу потрібно посолити з обох боків. Потім обваляти в муці, потім у яйці і бажано повторити ці дії щонайменше двічі, а краще тричі.
Посмажити рибу з обох боків до золотистої скоринки.
Навіть такі сухі види риби, як хек та мінтай, виходять дуже соковитими та смачними.
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.