Сьогодні поговоримо про те, як приготувати хек та мінтай, щоб вони були смачними, соковитими та обов’язково з хрусткою скоринкою.
Раніше ми розповідали, яка риба найкорисніша для людей похилого віку.
Щоб риба вийшла соковитою, досвідчені господині радять готувати її у яйці.
Нам знадобляться заморожена риба, борошно, яйця та сіль.
Рибу потрібно розморозити, помити та видалити плавці.
Якщо риба досить велика, її можна нарізати на порційні шматочки, а якщо невелика – смажити у цілому вигляді.
Рибу потрібно посолити з обох боків. Потім обваляти в муці, потім у яйці і бажано повторити ці дії щонайменше двічі, а краще тричі.
Посмажити рибу з обох боків до золотистої скоринки.
Навіть такі сухі види риби, як хек та мінтай, виходять дуже соковитими та смачними.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…