Сьогодні поговоримо про те, як приготувати хек та мінтай, щоб вони були смачними, соковитими та обов’язково з хрусткою скоринкою.
Раніше ми розповідали, яка риба найкорисніша для людей похилого віку.
Щоб риба вийшла соковитою, досвідчені господині радять готувати її у яйці.
Нам знадобляться заморожена риба, борошно, яйця та сіль.
Рибу потрібно розморозити, помити та видалити плавці.
Якщо риба досить велика, її можна нарізати на порційні шматочки, а якщо невелика – смажити у цілому вигляді.
Рибу потрібно посолити з обох боків. Потім обваляти в муці, потім у яйці і бажано повторити ці дії щонайменше двічі, а краще тричі.
Посмажити рибу з обох боків до золотистої скоринки.
Навіть такі сухі види риби, як хек та мінтай, виходять дуже соковитими та смачними.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…
Комунальники зробили важливу заяву, що торкнеться частини українців. Плату за газ у травні можуть не…
Частина пенсіонерів можуть отримати безкоштовні продукти харчування від відомого міжнародного фонду. Як це зробити.
Частина українців можуть залишитися без пенсій. Які вимоги потрібно обов'язково виконати, щоб отримувати пенсійні виплати.
21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку, Міжнародний…
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…