Приготувати капусту за таким рецептом можна навіть без м’яса, і вона буде дуже смачною.
Раніше ми розповідали, кому обов’язково в раціон потрібно вводити капусту.
Отже, одним із секретних інгредієнтів для надання пікантності тушкованій капусті є гірчиця. Гірчиця допомагає зробити страву більш цікавою та оригінальною, надаючи не тільки гостроти, а й незвичайного смаку.
Додавати в капусту можна суху гірчицю або гірчичний соус. На кілограм капусти достатньо додати 1 чайну ложку гірчиці.
Запам’ятайте, гірчицю потрібно вводити наприкінці приготування страви.
Ще одним секретним інгредієнтом є лимонний сік. Він надає тушкованій капусті приємну кислинку. Але якщо для тушкування ви взяли кислу капусту, то сік лимона краще не додавати. Такий інгредієнт підходить для свіжої капусти.
Також у тушковану капусту можна додати свіжий кріп чи петрушку. Зелень робить страву смачнішою.
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?