Новини

Від такого пирога усі будуть у захваті: простий рецепт із рибною консервою без вимішування тіста

Інгредієнти:

  • Рибна косерва – 200 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Зелена цибуля – пучок
  • Кефір – 1 склянка
  • Борошно – 2,5 склянки
  • Сіль – до смаку
  • Сода – 0,5 чайної ложки.

Приготування:

  1. У миску налийте теплий кефір. Додайте до нього щіпку соди. Всипте відразу все борошно. Повинно вийти рідке тісто.
  2. Відваріть два курячі яйця. Почистіть їх та наріжте кубиками.
  3. Зелену цибулю помийте і дрібно наріжте.
  4. У мисці змішайте яйця, рибну консерву та зелену цибулю.
  5. Форму для випікання змастіть олією. Обережно перекладіть половину тіста. Зверху розподіліть начинку та залийте все тістом.
  6. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачний та бюджетний шоколадний пиріг.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36
  • Новини

Українці зможуть отримати безкоштовні ліки та медвироби – Кабмін оновив список

З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…

20/08/2025 20:52
  • Новини

Ідеальні котлети: поради, які знають не всі господині

Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…

20/08/2025 19:49