Buckwheat in bowl on brown wooden background
Звичайно, кожна господиня має свої секрети, але таким чином гречку рідко хто готує. Спробуйте і здивуєтеся, як із звичайної крупи отримати справжній шедевр смаку та аромату.
Для цього гречку потрібно перебрати та промити. Потім пересипати в каструлю і залити окропом.
У такому вигляді крупу потрібно залишити на ніч.
Вранці крупу, що всю ніч вимочувалась, потрібно відправити на розігріту без олії сковороду, щоб добре її просушити.
Досить кілька хвилин. Крупа змінить колір і на кухні запанує приємний горіховий (гречаний) аромат.
Тільки після цього можна приступати до звичайного варіння. Не забудьте посолити гречку.
Такий спосіб приготування допомагає максимально розкрити смакові якості гречки. Вона виходить більш насиченою та смачною.
Квашена капуста — проста, недорога та дуже корисна заготівля, але інколи навіть досвідченим господиням вона…
Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?
Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?
Війна дронів спричинила медичний колапс на фронті. Як затримка евакуації перетворює “звичайні” рани на смертельні?
Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…