Buckwheat in bowl on brown wooden background
Звичайно, кожна господиня має свої секрети, але таким чином гречку рідко хто готує. Спробуйте і здивуєтеся, як із звичайної крупи отримати справжній шедевр смаку та аромату.
Для цього гречку потрібно перебрати та промити. Потім пересипати в каструлю і залити окропом.
У такому вигляді крупу потрібно залишити на ніч.
Вранці крупу, що всю ніч вимочувалась, потрібно відправити на розігріту без олії сковороду, щоб добре її просушити.
Досить кілька хвилин. Крупа змінить колір і на кухні запанує приємний горіховий (гречаний) аромат.
Тільки після цього можна приступати до звичайного варіння. Не забудьте посолити гречку.
Такий спосіб приготування допомагає максимально розкрити смакові якості гречки. Вона виходить більш насиченою та смачною.
Частину паперових пенсійних посвідчень можуть визнати недійсними. Хто не зможе скористатися пенсійним та з чим…
Частина українців можуть отримати безкоштовні продуктові набори від міжнародної організації. Як це зробити.
Деякі пенсіонери можуть отримувати. На які доплати до пенсій можна розраховувати та як їх оформити.
22 травня в Україні відзначають Міжнародний день біологічного різноманіття і День Шерлока Холмса . Вшановують…
За понаднормовий стаж українські пенсіонери можуть отримати доплату. Про які суми йдеться, і хто може…
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…