Buckwheat in bowl on brown wooden background
Звичайно, кожна господиня має свої секрети, але таким чином гречку рідко хто готує. Спробуйте і здивуєтеся, як із звичайної крупи отримати справжній шедевр смаку та аромату.
Для цього гречку потрібно перебрати та промити. Потім пересипати в каструлю і залити окропом.
У такому вигляді крупу потрібно залишити на ніч.
Вранці крупу, що всю ніч вимочувалась, потрібно відправити на розігріту без олії сковороду, щоб добре її просушити.
Досить кілька хвилин. Крупа змінить колір і на кухні запанує приємний горіховий (гречаний) аромат.
Тільки після цього можна приступати до звичайного варіння. Не забудьте посолити гречку.
Такий спосіб приготування допомагає максимально розкрити смакові якості гречки. Вона виходить більш насиченою та смачною.
Бюрократії стало менше. Кабмін оновив систему реєстру ветеранів, розширив коло осіб, які мають право доступу…
Пенсійна арифметика в дії Як зміняться виплати пенсіонерам у жовтні?
ПФУ оприлюднив приклад, як обчислюється пенсія за віком у 2025 році. Розповідаємо, як дізнатися суму…
В умовах, коли досягнення науковців роблять неможливе можливим, сфера репродуктивної медицини продовжує вражати новими здобутками.
Система стягнення боргів в Україні готується до революційних змін. “Дія” отримає нові функції на списання…
Пекарі б’ють на сполох: галузь працює на межі збитковості. Що тисне на ціну хліба у…