Новини

Такої гречки ви ще не їли: що потрібно зробити, щоб каша стала ще смачнішою та ароматнішою

Звичайно, кожна господиня має свої секрети, але таким чином гречку рідко хто готує. Спробуйте і здивуєтеся, як із звичайної крупи отримати справжній шедевр смаку та аромату.

Для цього гречку потрібно перебрати та промити. Потім пересипати в каструлю і залити окропом.

У такому вигляді крупу потрібно залишити на ніч.

Вранці крупу, що всю ніч вимочувалась, потрібно відправити на розігріту без олії сковороду, щоб добре її просушити.

Досить кілька хвилин. Крупа змінить колір і на кухні запанує приємний горіховий (гречаний) аромат.

Тільки після цього можна приступати до звичайного варіння. Не забудьте посолити гречку.

Такий спосіб приготування допомагає максимально розкрити смакові якості гречки. Вона виходить більш насиченою та смачною.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 7 липня

7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.

06/07/2025 22:36
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 7 липня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

06/07/2025 20:56
  • Новини

Гороскоп на тиждень із 7 по 13 липня: світ змінює мову, і нам важливо навчитися говорити нею

Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…

06/07/2025 20:42
  • Новини

Смачний, корисний, освіжаючий десерт – найкраще, що можна придумати у спекотні літні дні

Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…

06/07/2025 19:48
  • Статті

Чому важливо молитися святим: уроки православної традиції

У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…

06/07/2025 18:56
  • Статті

Як дожити до 90: що справді впливає на тривалість життя

Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…

06/07/2025 17:59