Новини

Так ви ще не готували: незвичайне холодне дріжджове тісто для пирогів та піци

Інгредієнти:

  • 1 склянка води;
  • 3 склянки борошна;
  • 1 чайна ложка сухих дріжджів
  • 2-3 чайні ложки соняшникової олії;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 0,5 чайної ложки солі.

Приготування:

  1. Дріжджі змішуємо з водою, чекаємо хвилин 10 поки вони вступлять у реакцію, щоб переконатися, що вони свіжі та якісні.
  2. Додаємо сіль, цукор та олію.
  3. Всипаємо просіяне борошно частинами, замішуючи м’яке та еластичне тісто.
  4. Прибираємо тісто в каструлю або миску, щоб йому було де підходити і ставимо в холодильник на ніч. Не в морозилку, а просто на поличку в холодильнику.
  5. Вранці дістаємо готове дріжджове тісто і займаємося приготуванням улюблених пиріжків або піци.

Новое на сайте

  • Новини

Хто не отримає спадщину: шокуючі правила, які можуть вас здивувати

Ви думаєте, що спадщина гарантована лише через родинні зв’язки? Насправді є кілька підводних каменів, які…

11/04/2025 12:49
  • Новини

Улюблена риба багатьох українців може зникнути з прилавків

Внаслідок перевилову деякі рибні популяції перебувають на межі зникнення, що ставить під загрозу стабільність рибного…

11/04/2025 11:54
  • Новини

Вихід на пенсію жінок в Україні: кому доведеться працювати до 63 років

Чому деяким жінкам доведеться працювати до 63 або навіть до 65 років, щоб отримувати пенсію.…

11/04/2025 10:49
  • Новини

Українцям видають по 11 тисяч гривень: хто може отримати грошову допомогу і як це зробити

Деякі категорії українців можуть розраховувати на одноразову фінансову підтримку. Сума допомоги становить 11 000 гривень.…

11/04/2025 10:14
  • Новини

На пенсію в 60 — більше не обов’язково: уряд хоче повернути літніх людей на роботу

В уряді хочуть, аби вихід на пенсію у 60 став винятком, а не правилом. І…

11/04/2025 09:27
  • Новини

Перерахунок пенсій з 1 квітня здійснено по-новому: що змінилося для працюючих пенсіонерів

З 1 квітня в Україні здійснено автоматичний перерахунок пенсій для працюючих пенсіонерів. Що змінилося під…

11/04/2025 08:49