Виявляється, на думку кухарів смак омлету погіршують вершки або молоко, які багато хто додає при приготуванні цієї страви, аргументуючи тим, що молочні продукти допомагають домогтися потрібної текстури, а також надати приємного смаку страві.
Але це не так.
Молочні продукти навпаки надають омлету дивну рідку текстуру, яка не може піднятися.
Також при додаванні молока чи вершків з’являється молочний присмак, тобто смак омлету зберегти не вдається. Адже омлет має пахнути яйцями. Хоча, якщо ви віддаєте перевагу вершковому смаку, то від цих інгредієнтів відмовлятися не варто.
Також при жарінні кухарі не радять додавати вершкове масло, при високій температурі воно починає горіти, що теж може зіпсувати смак страви.
Раніше ми розповідали, чи потрібно мити курячі яйця перед зберіганням.
Аномальна погода у квітні може стати причиною неурожайного року. Яким саме деревам це загрожує –…
Частина українських пенсіонерів можуть отримати одноразову виплату в розмірі десяти пенсій. Хто саме може це…
Встановлені торік тарифи на газ в Україні діятимуть до 30 квітня. Тепер уряд встановив тарифи…
Ідентифікація є обов'язковою процедурою для всіх пенсіонерів. Її можна пройти дистанційно. Детальна інструкція.
Частині українців доступна можливість отримання грошової допомоги протягом пів року. Куди звертатися за виплатами.
Ви могли не знати, але саме в травні вишня потребує вашої особливої уваги. Що зробити…