Якщо ви хочете отримати пюре з незвичайним смаком, яке захочеться готувати чи не щодня, додайте один звичайнісінький інгредієнт. Саме завдяки йому, у вас вийде незвичайне і ароматне пюре.
Раніше ми розповідали про найврожайніші сорти картоплі.
Після того, як каструля з картоплею буде поставлена на плиту, потрібно додати кілька зубчиків часнику. Це секретний інгредієнт.
Як тільки картопля буде готова, часник можна викинути, оскільки в процесі варіння він віддасть всі свої важливі властивості – аромат і смак.
Також допоможуть зробити картоплю ще смачнішою цибуля, її зазвичай додають небагато – достатньо половини цибулини; кілька горошин чорного перцю та лавровий лист.
Звичайно, після варіння всі ці інгредієнти потрібно прибрати і тільки потім “перетворювати” картоплю в пюре.
Частина українців можуть залишитися без пенсій. Які вимоги потрібно обов'язково виконати, щоб отримувати пенсійні виплати.
21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку, Міжнародний…
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.