Якщо ви хочете отримати пюре з незвичайним смаком, яке захочеться готувати чи не щодня, додайте один звичайнісінький інгредієнт. Саме завдяки йому, у вас вийде незвичайне і ароматне пюре.
Раніше ми розповідали про найврожайніші сорти картоплі.
Після того, як каструля з картоплею буде поставлена на плиту, потрібно додати кілька зубчиків часнику. Це секретний інгредієнт.
Як тільки картопля буде готова, часник можна викинути, оскільки в процесі варіння він віддасть всі свої важливі властивості – аромат і смак.
Також допоможуть зробити картоплю ще смачнішою цибуля, її зазвичай додають небагато – достатньо половини цибулини; кілька горошин чорного перцю та лавровий лист.
Звичайно, після варіння всі ці інгредієнти потрібно прибрати і тільки потім “перетворювати” картоплю в пюре.
Використовуючи прості інгредієнти, які є в кожному домі, можна легко очистити праску від нагару й…
Потрібен швидкий та смачний десерт? Спробуйте яблучний пиріг з лаваша – він легко готується, а…
Випадки у яких держава обмежує компенсації. Дві ключові підстави для відмови у виплатах.
Попереду на учнів чекає зимовий відпочинок, який цього року може мати свої особливості. До чого…
В Україні очікується подорожчання основних продуктів харчування. Що насамперед зросте в ціні
Періодична повірка лічильників є обов'язковою процедурою для всіх споживачів. Але що буде, якщо не зробити…