Звичайно, не йдеться про те, щоб повністю замінити вершкове масло, просто можна зменшити його кількість вдвічі. А частину заповнити яблуками або гарбузом. Так, вам не почулося! Ці продукти відмінно замінюють масло.
Раніше ми розповідали, як вибрати якісне вершкове масло.
Тільки для дріжджової випічки, бісквітів, пряного хліба краще брати гарбуз, а для тортів – яблука.
Для цього необхідно подрібнити потрібну кількість продукту. Пропорцію розрахувати досить просто: скільки берете масла, стільки потрібно і яблук чи гарбуза.
Спочатку яблука чи гарбуз очищаємо від шкірки та нарізаємо на кубики. Відварюємо до готовності та подрібнюємо блендером в однорідну масу та вводимо у тісто. І все. Більше нічого не потрібно робити.
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…