Звичайно, не йдеться про те, щоб повністю замінити вершкове масло, просто можна зменшити його кількість вдвічі. А частину заповнити яблуками або гарбузом. Так, вам не почулося! Ці продукти відмінно замінюють масло.
Раніше ми розповідали, як вибрати якісне вершкове масло.
Тільки для дріжджової випічки, бісквітів, пряного хліба краще брати гарбуз, а для тортів – яблука.
Для цього необхідно подрібнити потрібну кількість продукту. Пропорцію розрахувати досить просто: скільки берете масла, стільки потрібно і яблук чи гарбуза.
Спочатку яблука чи гарбуз очищаємо від шкірки та нарізаємо на кубики. Відварюємо до готовності та подрібнюємо блендером в однорідну масу та вводимо у тісто. І все. Більше нічого не потрібно робити.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.