Звичайно, не йдеться про те, щоб повністю замінити вершкове масло, просто можна зменшити його кількість вдвічі. А частину заповнити яблуками або гарбузом. Так, вам не почулося! Ці продукти відмінно замінюють масло.
Раніше ми розповідали, як вибрати якісне вершкове масло.
Тільки для дріжджової випічки, бісквітів, пряного хліба краще брати гарбуз, а для тортів – яблука.
Для цього необхідно подрібнити потрібну кількість продукту. Пропорцію розрахувати досить просто: скільки берете масла, стільки потрібно і яблук чи гарбуза.
Спочатку яблука чи гарбуз очищаємо від шкірки та нарізаємо на кубики. Відварюємо до готовності та подрібнюємо блендером в однорідну масу та вводимо у тісто. І все. Більше нічого не потрібно робити.
Держава виплатить компенсацію сім'ям деяких регіонів на покупку твердого палива. Гроші надійдуть у вересні-жовтні, і…
В Україні діє мало відома, але важлива соціальна програма, яка дозволяє окремим категоріям пенсіонерів взагалі…
Серпневі дні спекотні, а ночі прохолодні – і салат від цього страждає. Вибір правильного сорту…
Простий набір інгредієнтів і трішки фантазії – і звична гречка перетворюється на ситну й святкову…
Кабмін схвалив законопроєкт, який передбачає нову кримінальну відповідальність для військовозобов'язаних. Про що йдеться.
Пенсійний фонд України отримав повноваження призначати й нараховувати нові виплати. Хто може на них претендувати…