Новини

Оладки виходять твердими і забитими – виключіть лише один інгредієнт і ви будете у захваті

Пропонуємо виключити з рецепту лише один інгредієнт, і ви відразу помітите зміни на краще. Оладки будуть немов пух.

Багато кулінарів і кухарів вважають, що при приготуванні оладок потрібно обов’язково використовувати яйця. Але саме цей інгредієнт робить основу щільнішою. Звичайно, яйця запобігають розтіканню оладок по сковороді, вони добре тримають форму, але смак не такий, як при приготуванні без яєць.

Як приготувати оладки без яєць?

Нам знадобляться 200 мл кефіру та 0,5 чайної ложки харчової соди. Коли маса пустить бульбашки можна додавати по 1 чайній ложці цукру та олії, не забуваємо про дрібку солі для гармонізації смаку.

На цю кількість кефіру буде достатньо 100 г борошна. Ретельно перемішуємо всі компоненти та приступаємо до смаження.

Оладки без яєць будуть не лише ніжними, повітряними, а й смачними.

Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.

Новое на сайте

  • Новини

Пам’ятні дати і свята 23 травня: що не варто робити цього дня

23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…

23/05/2025 06:33
  • Новини

За комунальні послуги можна платити менше: кому із українців надають пільги – повний перелік

Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.

23/05/2025 05:40
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 23 травня

23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.

22/05/2025 22:21
  • Статті

Смарт-годинник: більше, ніж просто гаджет

Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…

22/05/2025 21:53
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 23 травня

Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

22/05/2025 21:29
  • Новини

В який момент солити плов, щоб він вийшов смачним

Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…

22/05/2025 20:58