Рецептів приготування безліч, але всі без винятку хочуть отримати пишний, немов хмаринка, омлет. Насамперед, потрібно виливати яєчну суміш на досить прогріту сковороду, також важливо, щоб яйця були свіжими, а в ідеалі – домашніми.
Хазяйки назвали секретний інгредієнт, який допоможе отримати небачено пишний омлет. І це звичайне борошно.
На 4 яйця треба взяти – півтори чайної ложки борошна, 7-8 столових ложок молока, 1 столову ложку вершкового масла та сіль – за смаком. Усі інгредієнти змішуємо до однорідної маси. І виливаємо на розігріту сковороду.
Смажити омлет починають на сильному вогні, а потім вогонь потихеньку зменшують до мінімуму. Також сковороду слід накрити кришкою.
А це рецепт класичного омлету без борошна. Нам знадобиться:
Все добре змішуємо та виливаємо на сковороду.
Українцям обіцяють справедливіші пенсії: у Мінсоцполітики розробляють механізм, що має виправити неспівмірність розрахунків.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…