Новини

Для чого досвідчені господині посипають сковороду сіллю перед смаженням: секрет здивує багатьох

Продукти можуть прилипати до сковороди і пригоряти або при смаженні бризки від масла розлітаються на всі боки.

Раніше ми розповідали, для чого в сільничку кладуть кілька зерняток рису.

Вирішити цю проблему можна за допомогою солі. Якщо її посипати на сковороду, то про бризки і пригорання можна забути.

Виконати цей лайфхак дуже просто. Потрібно увімкнути вогонь, поставити сковороду і насипати трохи солі, сковорода має прожаритися. Після цього сіль можна висипати зі сковороди і налити олію та приступати до смаження.

Скільки потрібно використовувати солі? Досить прожарити 1-2 ч. л. солі. Білі кристалики вберуть всю зайву вологу і подальше смаження стане набагато безпечнішим та вдалішим.

Новое на сайте

  • Новини

6 500 гривень на родину: хто може отримати нову зимову допомогу (відео)

Український уряд планує зробити щорічну виплату "Тепла зима" постійною та готовий виділити 4,3 млрд гривень…

20/10/2025 12:16
  • Новини

Названо найкращі туристичні села світу: у список потрапили два українські

Два мальовничі українські села потрапили до рейтингу ООН серед 52 найкращих туристичних сіл із 270…

20/10/2025 11:37
  • Новини

Отримання допомоги на оплату комуналки змінили: як оформити

В Україні змінили процедуру оформлення пільг – тепер потрібно менше документів і одна заява замість…

20/10/2025 10:39
  • Новини

Робота на неповну ставку: чи зараховується працівнику страховий стаж

Чимало людей працюють на неповний робочий день, але не всі знають, як це впливає на…

20/10/2025 09:42
  • Новини

Стане несмачною й навіть шкідливою: у якому посуді в жодному разі не можна готувати квашену капусту

Навіть найкращий рецепт не врятує квашену капусту, якщо обрати неправильний посуд. Деякі матеріали не лише…

20/10/2025 08:19
  • Новини

Коли підвищать виплати працюючим пенсіонерам: роз’яснення від ПФУ

Пенсія в Україні може бути перерахована, якщо пенсіонер після її призначення продовжує працювати. Це передбачено…

20/10/2025 06:37