Продукти можуть прилипати до сковороди і пригоряти або при смаженні бризки від масла розлітаються на всі боки.
Раніше ми розповідали, для чого в сільничку кладуть кілька зерняток рису.
Вирішити цю проблему можна за допомогою солі. Якщо її посипати на сковороду, то про бризки і пригорання можна забути.
Виконати цей лайфхак дуже просто. Потрібно увімкнути вогонь, поставити сковороду і насипати трохи солі, сковорода має прожаритися. Після цього сіль можна висипати зі сковороди і налити олію та приступати до смаження.
Скільки потрібно використовувати солі? Досить прожарити 1-2 ч. л. солі. Білі кристалики вберуть всю зайву вологу і подальше смаження стане набагато безпечнішим та вдалішим.
Ортофосфорна кислота, або фосфорна кислота, є важливим неорганічним сполученням, яке широко застосовується у різних галузях…
Де завтра чекати мокрого снігу? Синоптики дали прогноз на п’ятницю.
Магнітне поле планети у п'ятницю буде стабільним. Що прогнозують астрономи?
Польща посилює контроль. Скільки готівки потрібно мати, щоб потрапити у 2026 році в цю країну?
Кабмін повідомив про очікуване покращення ситуації з електропостачанням. Що зміниться найближчим часом?
Ціна на газ залишається фіксованою до кінця воєнного стану, проте цифри в квитанціях зростуть. Кому…