Головна хитрість полягає в тому, що молоко для замішування тіста на млинці не знадобиться. Його замінюють іншим інгредієнтом.
Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти млинці на дріжджах.
І йдеться про воду, в якій варилися макарони.
Після варіння макаронів не виливайте рідину в раковину, краще перелийте її у відповідний посуд і відправте в холодильник і бажано на ніч. А вже вранці на основі відвару можна приготувати чудові млинці.
Для приготування млинців на макаронному відварі нам знадобляться:
Всі ці інгредієнти потрібно з’єднати за допомогою віночка, щоб не було грудочок і смажити на сковороді, чим менше ви наллєте тіста, тим тоншими будуть млинці.
Не бійтеся, що можуть порватися. Завдяки крохмалю, що виділяється у воду при варінні макаронних виробів, вони будуть еластичними, мереживними та дуже смачними.
16 червня у східних та місцями у центральних областях очікуються дощі.
Магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров'я людей. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Цей тиждень наче міст між двома вимірами — активної зовнішньої дії та глибокого внутрішнього осмислення.…
Піст - це не про те, від чого відмовитися, а про те, заради чого.
Щоб підтримувати здоров'я у нормі, потрібно дотримуватись певних нескладних правил. Наші поради вам допоможуть у…
Після скасування техогляду поліція посилила контроль за станом автомобілів. Тепер у зоні ризику навіть «запаска»…