Головна хитрість полягає в тому, що молоко для замішування тіста на млинці не знадобиться. Його замінюють іншим інгредієнтом.
Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти млинці на дріжджах.
І йдеться про воду, в якій варилися макарони.
Після варіння макаронів не виливайте рідину в раковину, краще перелийте її у відповідний посуд і відправте в холодильник і бажано на ніч. А вже вранці на основі відвару можна приготувати чудові млинці.
Для приготування млинців на макаронному відварі нам знадобляться:
Всі ці інгредієнти потрібно з’єднати за допомогою віночка, щоб не було грудочок і смажити на сковороді, чим менше ви наллєте тіста, тим тоншими будуть млинці.
Не бійтеся, що можуть порватися. Завдяки крохмалю, що виділяється у воду при варінні макаронних виробів, вони будуть еластичними, мереживними та дуже смачними.
За збирання грибів без дозволу можуть штрафувати. Розбираємося, чи це правда і кому потрібен «лісовий…
Зима близько, а разом із нею й нові рахунки за комуналку. Чи потрібно українцям готуватися…
Міністерство оборони додало додаток «Резерв+» нову функцію — дистанційну оплату.
Якщо звичайна запечена картопля вам набридла, спробуйте цю версію із сиром, беконом та вершковою начинкою.…
Пенсіонери, малозабезпечені сім’ї, особи з інвалідністю, безробітні, внутрішньо переміщені особи та інші, у кого витрати…
Щороку 17 серпня у світі відзначають Міжнародний день секонд-хенду. Це нагадування про переваги покупок в…