Головний секрет розсипчастої та смачної гречаної каші – це правильне приготування. Крупу потрібно всипати у киплячу воду.
Раніше ми розповідали, яку секретну спецію додають господині при приготуванні гречки, щоб вона була ще смачніша.
Якщо ви засипаєте гречку в холодну воду, то ядра крупи швидко розкисають і в результаті матимуть занадто в’язку консистенцію, а сама гречка вийде занадто прісною та водянистою.
Якщо ж ви не любите в’язку кашу, тоді крупу потрібно опускати в окріп.
Для приготування розсипчастої та ароматної каші потрібно:
25 червня синоптики прогнозують невеликі дощі подекуди.
Що повідомляють фахівці про космічну погоду? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Один із найбільших банків України впровадив корисне оновлення у додаток для прийому платежів «Термінал»
У когось серце починає калатати ще біля ліфта. В іншого — руки мокріють при думці…
На автозаправках діють суворі правила, і їх порушення може призвести до серйозних фінансових втрат. Які…
З початку липня 2025 року внутрішньо переміщені особи в Україні зіткнуться з новими правилами.