Відповідь досить проста. Виявляється, блюдце під час варіння гарантовано зберігає цілісність шкаралупи.
Раніше ми розповідали, які яйця в жодному разі не можна купувати в магазині та на ринку.
Погодьтеся, яйця з шкаралупою, що тріснула, виглядають не естетично, а деякі і зовсім їх викидають, переживаючи, що під час варіння в них могли потрапити шкідливі бактерії, хоча і яйця були миті.
Тарілку потрібно встановлювати вгору дном. Потім у каструлю наливають воду. І опускають курячі яйця.
Тому, якщо ви хочете отримати абсолютно цілі, без жодної тріщинки яйця, скористайтеся цією хитрістю.
Важливе уточнення: для варіння яєць з блюдцем краще брати каструлю якомога більше, щоб вируюча вода не виливалася на плиту.
Щоб яйця добре чистилися, можна додати у воду трохи солі.
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…
Комунальники зробили важливу заяву, що торкнеться частини українців. Плату за газ у травні можуть не…