Відповідь досить проста. Виявляється, блюдце під час варіння гарантовано зберігає цілісність шкаралупи.
Раніше ми розповідали, які яйця в жодному разі не можна купувати в магазині та на ринку.
Погодьтеся, яйця з шкаралупою, що тріснула, виглядають не естетично, а деякі і зовсім їх викидають, переживаючи, що під час варіння в них могли потрапити шкідливі бактерії, хоча і яйця були миті.
Тарілку потрібно встановлювати вгору дном. Потім у каструлю наливають воду. І опускають курячі яйця.
Тому, якщо ви хочете отримати абсолютно цілі, без жодної тріщинки яйця, скористайтеся цією хитрістю.
Важливе уточнення: для варіння яєць з блюдцем краще брати каструлю якомога більше, щоб вируюча вода не виливалася на плиту.
Щоб яйця добре чистилися, можна додати у воду трохи солі.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…