Відповідь досить проста. Виявляється, блюдце під час варіння гарантовано зберігає цілісність шкаралупи.
Раніше ми розповідали, які яйця в жодному разі не можна купувати в магазині та на ринку.
Погодьтеся, яйця з шкаралупою, що тріснула, виглядають не естетично, а деякі і зовсім їх викидають, переживаючи, що під час варіння в них могли потрапити шкідливі бактерії, хоча і яйця були миті.
Тарілку потрібно встановлювати вгору дном. Потім у каструлю наливають воду. І опускають курячі яйця.
Тому, якщо ви хочете отримати абсолютно цілі, без жодної тріщинки яйця, скористайтеся цією хитрістю.
Важливе уточнення: для варіння яєць з блюдцем краще брати каструлю якомога більше, щоб вируюча вода не виливалася на плиту.
Щоб яйця добре чистилися, можна додати у воду трохи солі.
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…