Господині в котлети додають різні спеції, овочі, хліб, вівсяні пластівці, але часто вони виходять сухими.
Також ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.
Виявляється, для соковитості у фарш потрібно додати трохи харчової соди. За словами досвідчених шеф-кухарів, сода допомагає утримувати вологу у фарші. Саме тому готові котлети виходять соковиті та м’які.
А ще сода допомагає зберігати форму котлетам, при жарінні вони не розвалюються.
Але важливо не переборщити з цим інгредієнтом, надмірна кількість соди зіпсує вашу страву.
На 1 кг м’яса зазвичай додають не більше 1 ч. л. соди. В іншому випадку котлети матимуть присмак соди.
Після того, як до фаршу додали соду, його потрібно добре вимісити, щоб інгредієнт розподілився рівномірно.
Якщо ви будете використовувати соду, то яйця та хліб у фарш не потрібно додавати. Але якщо покласти трохи вершкового масла, то смак котлет тільки поліпшиться, на 1 кг фаршу достатньо 100 г вершкового масла.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…