Господині в котлети додають різні спеції, овочі, хліб, вівсяні пластівці, але часто вони виходять сухими.
Також ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.
Виявляється, для соковитості у фарш потрібно додати трохи харчової соди. За словами досвідчених шеф-кухарів, сода допомагає утримувати вологу у фарші. Саме тому готові котлети виходять соковиті та м’які.
А ще сода допомагає зберігати форму котлетам, при жарінні вони не розвалюються.
Але важливо не переборщити з цим інгредієнтом, надмірна кількість соди зіпсує вашу страву.
На 1 кг м’яса зазвичай додають не більше 1 ч. л. соди. В іншому випадку котлети матимуть присмак соди.
Після того, як до фаршу додали соду, його потрібно добре вимісити, щоб інгредієнт розподілився рівномірно.
Якщо ви будете використовувати соду, то яйця та хліб у фарш не потрібно додавати. Але якщо покласти трохи вершкового масла, то смак котлет тільки поліпшиться, на 1 кг фаршу достатньо 100 г вершкового масла.
Частині внутрішньо переміщених осіб доступна нова грошова допомога в розмірі 2000 гривень. Яким критеріям треба…
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…