картопляне пюре – 350 г (з п’яти великих картоплин),
борошно – 1 склянка,
розпушувач – 1 чайна ложка,
олія – 1 столова ложка,
сіль, мускатний горіх (приправа) – за бажанням.
Інший варіант – тісто тонко розкачати і викласти на суху розпечену сковороду (без жиру).
Пенсіонерка звернулася до ПФУ за доплатою за вік, але отримала відмову. У чому причина і…
Пенсійний фонд України отримав нові обов’язки — тепер саме він опікується багатьма видами соціальних виплат.…
Наразі це вже четвертий регіональний форум, який організовано за підтримки проєкту Реабілітація в Україні (Rehab4U).
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…
Як збільшити врожай огірків за допомогою копійчаного засобу, який є в кожній домашній аптечці. Огірки…
Галета – це французька страва, що нагадує відкритий пиріг. Галету можна готувати із солоною або…