Сир перекласти в невелику скляну або пластикову миску, додати щіпку солі, одне яйце, 3 ст. л. цукру та 10 г ванільного цукру.
Змішайте ці інгредієнти до отримання однорідної маси. Для цього найкраще використати звичайну вилку, ложку або товкушку для картоплі.
До отриманої сирної суміші додати 3 ст. л. пшеничного борошна. Якщо сир виявився досить мокрим, то додати на одну столову ложку борошна більше.
Змочити руки невеликою кількістю соняшникової олії та скачати з сирної маси невеликі кульки діаметром 3-4 см. Приплюснути кульки руками, щоб вийшли гарні невеликі сирники.
Запанувати сирники в борошні, щоб вони не втратили форму і засмажилися до апетитної скоринки.
На розігріту сковороду з олією викласти сирники. Потрібно смажити на середньому вогні, вогонь краще не зменшувати, щоб вийшла ідеальна прожарка.
Щоб видалити зайву олію з готових сирників, їх потрібно перекласти спочатку на паперовий рушник, а потім у тарілки для подачі, зверху можна посипати цукровою пудрою.