1. Підготуйте м’ясо, наріжте його на шматочки, викладіть на розігріту сковороду з олією і обсмажте до золотистої скоринки.
2. Подрібніть цибулю і додайте до м’яса, продовжуючи смажити.
3. У 200 мл води акуратно розмішайте борошно, щоб не допустити утворення грудочок, і потім тушкуйте м’ясо з цибулею, додавши до нього цю воду з борошном.
4. Після закипання зменште вогонь до мінімуму і тушкуйте під кришкою приблизно 20-30 хвилин.
5. Спеції додайте на ваш смак і в тій кількості, яка бажана для вас.
6. У 150-170 г сметани додайте 1 чайну ложку гірчиці і розмішайте до готовності. Готову суміш з’єднайте з м’ясом на сковорідці, тушкуйте до закипання.
7. Через 10 хвилин готову підливу можна прибрати з плити.
У чому ж хитрість цього рецепту, який інгредієнт робить блюдо особливим? Звісно, це гірчиця.
Саме вона надає підливі яскравих та незвичайних смакових характеристик. Завдяки гірчиці підлива виходить шовковистою та ніжною за текстурою.
Якщо ви любите гостріший смак, то можна додати гірчиці більше.
Таку підливу можна приготувати з будь-якого м’яса – свинини, яловичини, баранини. Просто доведеться довше тушкувати до готовності.
В Україні оголосили другий етап видачі тисячі гривень зимової підтримки. Хто отримає гроші.
Тема боргів за комунальні послуги викликає надто багато тривоги у людей старшого віку. Чутки про…
Через бюрократію, мовчання працівників та відмови в перерахунках пенсіонери щомісяця недоотримують значні суми.
Багато українців мають радянський трудовий стаж, але не всі здогадуються, що саме визначає — зарахують…
Є простий спосіб за кілька хвилин зробити кислі мандарини значно солодшими — і без жодних…
Грудень — це не лише святкова метушня, а й місяць важливих державних дедлайнів, що стосуються…