Новини

Оригінальна м’ясна підлива: кухарі назвали інгредієнт, який допоможе створити справжній шедевр

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе або м’ясо з будь-яких частин, але без кісток;
  • 1 цибулина;
  • 200 мл води;
  • 150-170 г сметани;
  • 1 чайна ложка борошна;
  • 1 чайна ложка гірчиці;
  • 0,5 чайної ложки солі;
  • соняшникова олія для смаження м’яса;
  • перець, часник та зелень – за смаком.

Приготування:

1. Підготуйте м’ясо, наріжте його на шматочки, викладіть на розігріту сковороду з олією і обсмажте до золотистої скоринки.

2. Подрібніть цибулю і додайте до м’яса, продовжуючи смажити.

3. У 200 мл води акуратно розмішайте борошно, щоб не допустити утворення грудочок, і потім тушкуйте м’ясо з цибулею, додавши до нього цю воду з борошном.

4. Після закипання зменште вогонь до мінімуму і тушкуйте під кришкою приблизно 20-30 хвилин.

5. Спеції додайте на ваш смак і в тій кількості, яка бажана для вас.

6. У 150-170 г сметани додайте 1 чайну ложку гірчиці і розмішайте до готовності. Готову суміш з’єднайте з м’ясом на сковорідці, тушкуйте до закипання.

7. Через 10 хвилин готову підливу можна прибрати з плити.

У чому ж хитрість цього рецепту, який інгредієнт робить блюдо особливим? Звісно, це гірчиця.

Саме вона надає підливі яскравих та незвичайних смакових характеристик. Завдяки гірчиці підлива виходить шовковистою та ніжною за текстурою.

Якщо ви любите гостріший смак, то можна додати гірчиці більше.

Таку підливу можна приготувати з будь-якого м’яса – свинини, яловичини, баранини. Просто доведеться довше тушкувати до готовності.

Новое на сайте

  • Статті

Якщо ви запідозрили інтернет-шахрайство: як подати заяву до кіберполіції

Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.

06/07/2025 15:56
  • Статті

SOS після сонця: 3 прості маски для спасіння шкіри

Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…

06/07/2025 14:27
  • Новини

Парламент продовжить воєнний стан і мобілізацію до листопада: шістнадцяте рішення поспіль

На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…

06/07/2025 13:36
  • Новини

Кислий сир – не вирок: ідеальна запіканка з «проблемного» продукту

Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…

06/07/2025 11:58
  • Новини

Пенсії як привілеї: чому кожен п’ятий українець отримує особливі виплати

В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…

06/07/2025 10:59
  • Новини

Новий урожай українських кавунів вже у продажу: чому дорого і що буде далі

Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…

06/07/2025 09:54