1. Підготуйте м’ясо, наріжте його на шматочки, викладіть на розігріту сковороду з олією і обсмажте до золотистої скоринки.
2. Подрібніть цибулю і додайте до м’яса, продовжуючи смажити.
3. У 200 мл води акуратно розмішайте борошно, щоб не допустити утворення грудочок, і потім тушкуйте м’ясо з цибулею, додавши до нього цю воду з борошном.
4. Після закипання зменште вогонь до мінімуму і тушкуйте під кришкою приблизно 20-30 хвилин.
5. Спеції додайте на ваш смак і в тій кількості, яка бажана для вас.
6. У 150-170 г сметани додайте 1 чайну ложку гірчиці і розмішайте до готовності. Готову суміш з’єднайте з м’ясом на сковорідці, тушкуйте до закипання.
7. Через 10 хвилин готову підливу можна прибрати з плити.
У чому ж хитрість цього рецепту, який інгредієнт робить блюдо особливим? Звісно, це гірчиця.
Саме вона надає підливі яскравих та незвичайних смакових характеристик. Завдяки гірчиці підлива виходить шовковистою та ніжною за текстурою.
Якщо ви любите гостріший смак, то можна додати гірчиці більше.
Таку підливу можна приготувати з будь-якого м’яса – свинини, яловичини, баранини. Просто доведеться довше тушкувати до готовності.
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…