1. Підготуйте м’ясо, наріжте його на шматочки, викладіть на розігріту сковороду з олією і обсмажте до золотистої скоринки.
2. Подрібніть цибулю і додайте до м’яса, продовжуючи смажити.
3. У 200 мл води акуратно розмішайте борошно, щоб не допустити утворення грудочок, і потім тушкуйте м’ясо з цибулею, додавши до нього цю воду з борошном.
4. Після закипання зменште вогонь до мінімуму і тушкуйте під кришкою приблизно 20-30 хвилин.
5. Спеції додайте на ваш смак і в тій кількості, яка бажана для вас.
6. У 150-170 г сметани додайте 1 чайну ложку гірчиці і розмішайте до готовності. Готову суміш з’єднайте з м’ясом на сковорідці, тушкуйте до закипання.
7. Через 10 хвилин готову підливу можна прибрати з плити.
У чому ж хитрість цього рецепту, який інгредієнт робить блюдо особливим? Звісно, це гірчиця.
Саме вона надає підливі яскравих та незвичайних смакових характеристик. Завдяки гірчиці підлива виходить шовковистою та ніжною за текстурою.
Якщо ви любите гостріший смак, то можна додати гірчиці більше.
Таку підливу можна приготувати з будь-якого м’яса – свинини, яловичини, баранини. Просто доведеться довше тушкувати до готовності.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…
Комунальники зробили важливу заяву, що торкнеться частини українців. Плату за газ у травні можуть не…
Частина пенсіонерів можуть отримати безкоштовні продукти харчування від відомого міжнародного фонду. Як це зробити.
Частина українців можуть залишитися без пенсій. Які вимоги потрібно обов'язково виконати, щоб отримувати пенсійні виплати.
21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку, Міжнародний…
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…