Якщо ви не впевнені в успіху цієї операції, зверніться за допомогою до звичайної пластикової пляшки.
Спочатку потрібно розбити необхідну кількість яєць у ємність. І взяти пластикову пляшку від мінеральної чи солодкої газованої води. Вона має бути чистою. Випустіть з пляшки повітря, натиснувши на боки, і піднесіть шийку до жовтка.
Потім відпустіть стінки пляшки, щоб вона «втягнула» жовток.
Таку процедуру доведеться повторити стільки разів, скільки жовтків у вас у тарілці. Після цього жовтки переливають з пляшки в окремий посуд і використовують згідно з рецептом.
Якщо при приготуванні для вашого рецепту не потрібні жовтки, їх можна зберігати у холодильнику у цій же пляшці.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які яйця корисніші – всмятку або круто.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомого благодійного фонду. Яким критеріям потрібно відповідати та…
В Україні планують уніфікувати підходи до індексації пенсій — усі виплати будуть переглядатися за єдиним…
Іноді рахунки за електроенергію можуть шокувати. Але не завжди причина – у споживанні. Можливо, винен…
Ваша майбутня пенсія може бути вищою – якщо ви скористаєтеся змінами, які щойно набули чинності.…
Приємний аромат і красива упаковка – ще не ознака хорошої кави. Дізнайтеся, як не помилитися…
Починаючи з 17 липня 2025 року, територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП)…