Якщо ви не впевнені в успіху цієї операції, зверніться за допомогою до звичайної пластикової пляшки.
Спочатку потрібно розбити необхідну кількість яєць у ємність. І взяти пластикову пляшку від мінеральної чи солодкої газованої води. Вона має бути чистою. Випустіть з пляшки повітря, натиснувши на боки, і піднесіть шийку до жовтка.
Потім відпустіть стінки пляшки, щоб вона «втягнула» жовток.
Таку процедуру доведеться повторити стільки разів, скільки жовтків у вас у тарілці. Після цього жовтки переливають з пляшки в окремий посуд і використовують згідно з рецептом.
Якщо при приготуванні для вашого рецепту не потрібні жовтки, їх можна зберігати у холодильнику у цій же пляшці.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які яйця корисніші – всмятку або круто.
Навіть найкращий рецепт не врятує квашену капусту, якщо обрати неправильний посуд. Деякі матеріали не лише…
Пенсія в Україні може бути перерахована, якщо пенсіонер після її призначення продовжує працювати. Це передбачено…
Остеопороз - хронічне захворювання кісткової системи, при якому кістки втрачають щільність, міцність і стають схильними…
Синоптики попереджають та заспокоюють: неділя та понеділок в Україні – найхолодніші дні. А вже з…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня - відповідають фахівці.
Тиждень з 20 по 26 жовтня обіцяє бути напруженим, але значущим: не вірте першим враженням…