Якщо ви не впевнені в успіху цієї операції, зверніться за допомогою до звичайної пластикової пляшки.
Спочатку потрібно розбити необхідну кількість яєць у ємність. І взяти пластикову пляшку від мінеральної чи солодкої газованої води. Вона має бути чистою. Випустіть з пляшки повітря, натиснувши на боки, і піднесіть шийку до жовтка.
Потім відпустіть стінки пляшки, щоб вона «втягнула» жовток.
Таку процедуру доведеться повторити стільки разів, скільки жовтків у вас у тарілці. Після цього жовтки переливають з пляшки в окремий посуд і використовують згідно з рецептом.
Якщо при приготуванні для вашого рецепту не потрібні жовтки, їх можна зберігати у холодильнику у цій же пляшці.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які яйця корисніші – всмятку або круто.
У середу в Україні очікується тепла літня погода: вдень +22+27 градусів, хіба що на півночі…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Вересень - час змін на воді: спека відступає, а риба починає активно годуватись перед холодами.…
Біль у шиї, "ватяні ноги", запаморочення - це може бути спондильоз. Про захворювання, яке часто…
Коли кабачки заполонили кухню, а стояти біля плити немає ні часу, ні бажання — на…
У вересні переважна більшість українців збирає картоплю. Тому важливо обрати правильний час для її викопування.