Все досить просто. Горохове пюре готували за стандартним рецептом. Спочатку горох замочували на ніч у холодній воді, не використовуючи ні соди, ні інших інгредієнтів, які прискорюють процес варіння.
Добре вимочений горох вариться буквально 40 хвилин.
Важливо дотримуватись правильних пропорцій. Так, для варіння 1 склянки гороху знадобиться дві склянки води. А ще сіль та вершкове масло.
Перед приготуванням вимочений горох потрібно ретельно промити і лише після цього відправляти у каструлю. Після того, як вода закипить, потрібно зменшити вогонь до мінімуму і варити ще півгодини.
Але найважливіший секрет приготування ідеальної горохової каші – це вчасно посолити. Якщо сіль додати на початку варіння, то зерна просто не розваряться і будуть жорсткі, як би довго ви їх не варили. Досвідчені кухарі радять солити кашу в кінці варіння, тобто на завершальних етапах приготування.
Після того, як википить вода, не пошкодуйте вершкового масла. Краще додати домашнє або з жирністю щонайменше 82,5%.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смачний рис.
Не кожен пенсіонер може розібратися з тим, як і за що йому нараховується пенсія, які…
В Україні пенсіонери можуть отримувати не лише пенсії, а й різноманітні доплати, серед яких є…
Картопля – не примхлива рослина, але при її висаджуванні дуже легко припуститися помилок, які знизять…
Ніжне та ароматне печиво у вигляді гнізд стане ідеальним доповненням до вашого святкового меню. Спробуйте…
Частина українців можуть втратити доступ до власних рахунків, відкритих у відомому банку. Кого саме це…
Українців попередили про важливі зміни в порядку виплати пенсій. Що саме змінилося та для кого.