Все досить просто. Горохове пюре готували за стандартним рецептом. Спочатку горох замочували на ніч у холодній воді, не використовуючи ні соди, ні інших інгредієнтів, які прискорюють процес варіння.
Добре вимочений горох вариться буквально 40 хвилин.
Важливо дотримуватись правильних пропорцій. Так, для варіння 1 склянки гороху знадобиться дві склянки води. А ще сіль та вершкове масло.
Перед приготуванням вимочений горох потрібно ретельно промити і лише після цього відправляти у каструлю. Після того, як вода закипить, потрібно зменшити вогонь до мінімуму і варити ще півгодини.
Але найважливіший секрет приготування ідеальної горохової каші – це вчасно посолити. Якщо сіль додати на початку варіння, то зерна просто не розваряться і будуть жорсткі, як би довго ви їх не варили. Досвідчені кухарі радять солити кашу в кінці варіння, тобто на завершальних етапах приготування.
Після того, як википить вода, не пошкодуйте вершкового масла. Краще додати домашнє або з жирністю щонайменше 82,5%.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смачний рис.
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…
Українцям із газовими котлами та плитами попередили про нові витрати — перед початком опалювального сезону.…
В Україні стрімко зростає кількість водіїв, які втрачають право керувати авто. МВС публікує тривожну статистику.