Все досить просто. Горохове пюре готували за стандартним рецептом. Спочатку горох замочували на ніч у холодній воді, не використовуючи ні соди, ні інших інгредієнтів, які прискорюють процес варіння.
Добре вимочений горох вариться буквально 40 хвилин.
Важливо дотримуватись правильних пропорцій. Так, для варіння 1 склянки гороху знадобиться дві склянки води. А ще сіль та вершкове масло.
Перед приготуванням вимочений горох потрібно ретельно промити і лише після цього відправляти у каструлю. Після того, як вода закипить, потрібно зменшити вогонь до мінімуму і варити ще півгодини.
Але найважливіший секрет приготування ідеальної горохової каші – це вчасно посолити. Якщо сіль додати на початку варіння, то зерна просто не розваряться і будуть жорсткі, як би довго ви їх не варили. Досвідчені кухарі радять солити кашу в кінці варіння, тобто на завершальних етапах приготування.
Після того, як википить вода, не пошкодуйте вершкового масла. Краще додати домашнє або з жирністю щонайменше 82,5%.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смачний рис.
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.