Все просто – потрібно додати лише один інгредієнт при варінні і час приготування скоротиться вдвічі.
Щоб овоч варився вдвічі швидше, а смакові якості при цьому не страждали і навіть покращали, досвідчені господині радять додати трохи масла. Причому підійде як олія, так і вершкове масло. Звичайно, у другому випадку картопля вийде ароматнішою і смачнішою.
На 1 кг картоплі цілком вистачить 1,5-2 столових ложок олії. Цей інгредієнт слід додавати на початку варіння. Олія створить на поверхні води плівку, яка утримуватиме тепло, тому картопля звариться набагато швидше.
До речі, така хитрість підходить і для приготування гороху, перловки та інших каш, які довго готуються. Масло чи олія допомагає значно скоротити час приготування.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, кому не можна їсти картопляне пюре.
Кабмін схвалив законопроєкт, який передбачає нову кримінальну відповідальність для військовозобов'язаних. Про що йдеться.
Пенсійний фонд України отримав повноваження призначати й нараховувати нові виплати. Хто може на них претендувати…
Уже відомо, коли розпочнеться та завершиться новий навчальний рік в українських школах та в якому…
Частина отримувачів пільг на житлово-комунальні послуги втратить її у 2025 році. Це пов'язано з ухваленням…
За 10 днів розпочнеться новий навчальний рік. Розповідаємо, хто з учителів зможе піти на пенсію…
В Україні діє правило, яке захищає від мізерних пенсій окремих громадян – їхні виплати починаються…