Все просто – потрібно додати лише один інгредієнт при варінні і час приготування скоротиться вдвічі.
Щоб овоч варився вдвічі швидше, а смакові якості при цьому не страждали і навіть покращали, досвідчені господині радять додати трохи масла. Причому підійде як олія, так і вершкове масло. Звичайно, у другому випадку картопля вийде ароматнішою і смачнішою.
На 1 кг картоплі цілком вистачить 1,5-2 столових ложок олії. Цей інгредієнт слід додавати на початку варіння. Олія створить на поверхні води плівку, яка утримуватиме тепло, тому картопля звариться набагато швидше.
До речі, така хитрість підходить і для приготування гороху, перловки та інших каш, які довго готуються. Масло чи олія допомагає значно скоротити час приготування.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, кому не можна їсти картопляне пюре.
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…
Ми чули про те, як наші бабусі їли лободу і жували цикорій, як корисний кульбаба.…
Програма «Доступні ліки» діє в Україні з 2019 року. За цією програмою можна отримувати певні…
У разі накладання арешту на рахунки боржника, державні та приватні виконавці не мають доступу до…
З активного користування Нацбанку України виводить монети, які були випущені до 2003 року. Метою є…
Ця квітка має не тільки царську красу, але й неповторний аромат. Троянда також вважається лікарською…