Всі ми знаємо, що класичний борщ складається з м’яса, квасолі, картоплі, капусти, буряків, моркви, цибулі, томату, солі та улюблених спецій. Але навіщо деякі господині додають у борщ цукор.
Виявляється, справа не лише у смаку.
За допомогою цукру можна досягти вражаючих результатів.
Усього одна дрібка цукру допоможе зберегти насичений червоний колір без використання оцту чи соку лимона, а також сам смак борщу стане більш вражаючим.
А ще, цукор додають у борщ, якщо страва вийшла надто кислою через томатну пасту та інші специфічні продукти.
Якщо ви хочете зберегти смак овочів та їхню соковитість, то разом із ними в каструлю потрібно додати трохи цукру. Борщ вийде ще більш апетитним.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати заправку для борщу.
Синоптики обіцяють, що 2 вересня в Україні переважатиме суха сонячна погода. Лише подекуди залишки атмосферного…
Про що попереджають астрофізики за результатами спостережень? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Серпень і вересень – оптимальний час для збору квітів, плодів і коренів: від чорнобривців і…
Багато хто вважає безглютеновий хліб корисною альтернативою традиційному. Однак не все так однозначно.
Українців попередили про нову систему контролю на кордоні з ЄС. Відмова здати біометрію буде означати…
Скляні кришки з часом покриваються жиром і втрачають блиск. Але не поспішайте купувати нові