Всі ми знаємо, що класичний борщ складається з м’яса, квасолі, картоплі, капусти, буряків, моркви, цибулі, томату, солі та улюблених спецій. Але навіщо деякі господині додають у борщ цукор.
Виявляється, справа не лише у смаку.
За допомогою цукру можна досягти вражаючих результатів.
Усього одна дрібка цукру допоможе зберегти насичений червоний колір без використання оцту чи соку лимона, а також сам смак борщу стане більш вражаючим.
А ще, цукор додають у борщ, якщо страва вийшла надто кислою через томатну пасту та інші специфічні продукти.
Якщо ви хочете зберегти смак овочів та їхню соковитість, то разом із ними в каструлю потрібно додати трохи цукру. Борщ вийде ще більш апетитним.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати заправку для борщу.
Ця квітка має не тільки царську красу, але й неповторний аромат. Троянда також вважається лікарською…
До редакції звернулася Марія Сологуб, яка має інвалідність ІІ групи. Вона повідомила, що з року…
Хочете отримати хороший урожай томатів і перцю? Варто підживити рослини простим розчином, який прискорить їх…
Це печиво в дитинстві любили абсолютно всі. Згадайте цей смак, приготувавши «Каштани» за простим рецептом.
Деякі українці мають право на додаткові доплати до пенсії за понаднормовий стаж. Хто та на…
Частина українців можуть зареєструватися на отримання нової грошової допомоги від благодійної організації. Потрібно заповнити онлайн-анкету.