Всі ми знаємо, що класичний борщ складається з м’яса, квасолі, картоплі, капусти, буряків, моркви, цибулі, томату, солі та улюблених спецій. Але навіщо деякі господині додають у борщ цукор.
Виявляється, справа не лише у смаку.
За допомогою цукру можна досягти вражаючих результатів.
Усього одна дрібка цукру допоможе зберегти насичений червоний колір без використання оцту чи соку лимона, а також сам смак борщу стане більш вражаючим.
А ще, цукор додають у борщ, якщо страва вийшла надто кислою через томатну пасту та інші специфічні продукти.
Якщо ви хочете зберегти смак овочів та їхню соковитість, то разом із ними в каструлю потрібно додати трохи цукру. Борщ вийде ще більш апетитним.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати заправку для борщу.
Українські селекціонери створили сорти салатів, які стабільно дають гарний урожай у різних кліматичних зонах країни.…
Оренда житла в Україні інколи супроводжується суперечками щодо комунальних платежів. Юристи радять заздалегідь визначити, хто…
Питання спадкування для українців за кордоном викликає багато запитань, особливо у тих, хто покинув країну…
Пенсійний фонд України відзначає 35 років роботи на тлі оновленої статистики щодо виплат. Оприлюднені дані…
Українці наприкінці року помітили несподівану зміну цін на м’ясо — курятина, яка останні кілька місяців…
Парламент наблизився до однієї з наймасштабніших реформ у сфері житлових відносин за роки незалежності. Скасування…