Всі ми знаємо, що класичний борщ складається з м’яса, квасолі, картоплі, капусти, буряків, моркви, цибулі, томату, солі та улюблених спецій. Але навіщо деякі господині додають у борщ цукор.
Виявляється, справа не лише у смаку.
За допомогою цукру можна досягти вражаючих результатів.
Усього одна дрібка цукру допоможе зберегти насичений червоний колір без використання оцту чи соку лимона, а також сам смак борщу стане більш вражаючим.
А ще, цукор додають у борщ, якщо страва вийшла надто кислою через томатну пасту та інші специфічні продукти.
Якщо ви хочете зберегти смак овочів та їхню соковитість, то разом із ними в каструлю потрібно додати трохи цукру. Борщ вийде ще більш апетитним.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати заправку для борщу.
Не обов’язково бути шеф-кухарем, щоб створити закуску, яка прикрасить будь-який стіл. Замість банальних канапок –…
З початку 2025 року ПУМБ став лідером серед банків в онлайн-кредитуванні малого бізнесу. Така динаміка…
Для клієнтів одного з найпопулярніших банків країни ввели важливі зміни. До коли відтепер можна користуватися…
Пенсіонер Юрій Петренко вважає, що Пенсійний фонд незаконно перерахував його пенсію за двоскладовою формулою. Розбирається…
Відомий благодійний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Хто її може отримати та як…
В Україні досить дивно вирахували норми прожиткового мінімуму для громадян. Так, жінці належить дві сукні…