За допомогою простих інгредієнтів можна значно покращити якість страви.
І першим таким інгредієнтом є цибуля. Її краще додавати при приготуванні картоплі повністю, щоб потім можна було легко витягти з каструлі. Вона насичує улюблений гарнір ароматом, роблячи його витонченим та смачним.
Ще один секретний інгредієнт – це часник. Він добре поєднується з картоплею. При варінні потрібно додати всього кілька зубчиків і пікантний аромат страві буде забезпечений.
Не варто забувати і про традиційну гостру спецію – чорний перець. Якщо ви відварюєте картоплю на пюре, додайте пару перчинок за 5-10 хвилин до приготування. Така кількість не надасть особливої гостроти та гіркоти, зате смак страви буде незабутнім.
Ну і куди ж без лаврового аркуша! Ми звикли його додавати в перші страви або підливи або соуси, але при варінні картоплі вона теж застосовується. Такий інгредієнт зробить гарнір апетитним та ароматним.
Не бійтеся експериментувати. Часто із звичайних продуктів можна приготувати справжні шедеври.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які яйця смачніші – коричневі або білі.
В Україні триває прийом заявок на отримання тисячі гривень від держави. Проте грошову допомогу зможуть…
Перший місяць зими принесе нові рахунки за комунальні послуги: скільки доведеться платити за газ, електроенергію…
Замість розрізнених програм допомоги ВПО Міністерство соцполітики пропонує єдину модель.
Ми часто навіть не здогадуємося, що старий стілець, забутий у підвалі, або стіл, який роками…
Під час воєнного стану окремі категорії українців можуть бути звільнені від оплати комунальних послуг, однак…
Кава — це не просто напій. Для багатьох людей вона стала частиною ранкового ритуалу, способом…