М’ясо маринують для того, щоб запечатати сік усередині кожного шматочка. Хтось залишає м’ясо в маринаді на ніч, хтось – на кілька годин, а хтось – лише на 15 хвилин.
Зазвичай для маринаду використовують кефір, оцет, майонез чи гранатовий сік.
Але як скоротити час маринування до 15 хвилин? Виявляється, все дуже просто.
Нарізане м’ясо потрібно відправити у звичайний пакет та залити мінеральною водою. І відразу щільно зав’язати пакет, щоб з нього не виходили бульбашки від мінералки.
Далі пакет із усім вмістом треба ретельно пом’яти руками протягом 10-15 хвилин. Від того, наскільки старанно ви це робитимете, залежить смак майбутнього шашлику. Після такої процедури він повинен вийти м’яким та соковитим.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно варити вівсянку.
Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…
Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…
Ви здивуєтеся, дізнавшись, на що здатна звичайна лимонна кислота. Ось кілька лайфхаків, які варто спробувати…
В Україні тисячі пенсіонерів продовжують працювати після виходу на відпочинок. Для них держава передбачила щорічний…
Нацбанк готує реформу для переказів без рахунку. Суть змін – більше даних, більше прозорості та…
Цей рецепт маринованих огірків із гірчицею у зернах та стерилізацією стане знахідкою для всіх, хто…