М’ясо маринують для того, щоб запечатати сік усередині кожного шматочка. Хтось залишає м’ясо в маринаді на ніч, хтось – на кілька годин, а хтось – лише на 15 хвилин.
Зазвичай для маринаду використовують кефір, оцет, майонез чи гранатовий сік.
Але як скоротити час маринування до 15 хвилин? Виявляється, все дуже просто.
Нарізане м’ясо потрібно відправити у звичайний пакет та залити мінеральною водою. І відразу щільно зав’язати пакет, щоб з нього не виходили бульбашки від мінералки.
Далі пакет із усім вмістом треба ретельно пом’яти руками протягом 10-15 хвилин. Від того, наскільки старанно ви це робитимете, залежить смак майбутнього шашлику. Після такої процедури він повинен вийти м’яким та соковитим.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно варити вівсянку.
На перехрестях почали наносити квадратні сітки яскравого жовтого кольору. Чим вони загрожують для водіїв.
В Україні чоловіки віком від 60 років, за дотримання певних умов, можуть підписати контракт із…
Виплати для родин померлих військових. Коли від зарплати військовослужбовця нараховують 70%, а коли лише 30%?
За аналізом синоптиків, тривалість зимового періоду в Україні скорочується. Чим це загрожує.
Ціни на землю в Україні змінилися. Де і скільки доведеться заплатити за гектар.
Уряд визнав, що через попередні розрахункові помилки пенсіонери недоотримали значні суми. Кому виплатять компенсації.