Новини

Простіше не буває: як замаринувати м’ясо на шашлик за 15 хвилин

М’ясо маринують для того, щоб запечатати сік усередині кожного шматочка. Хтось залишає м’ясо в маринаді на ніч, хтось – на кілька годин, а хтось – лише на 15 хвилин.

Зазвичай для маринаду використовують кефір, оцет, майонез чи гранатовий сік.

Але як скоротити час маринування до 15 хвилин? Виявляється, все дуже просто.

Нарізане м’ясо потрібно відправити у звичайний пакет та залити мінеральною водою. І відразу щільно зав’язати пакет, щоб з нього не виходили бульбашки від мінералки.

Далі пакет із усім вмістом треба ретельно пом’яти руками протягом 10-15 хвилин. Від того, наскільки старанно ви це робитимете, залежить смак майбутнього шашлику. Після такої процедури він повинен вийти м’яким та соковитим.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно варити вівсянку.

Новое на сайте

  • Статті

Про що попереджає біль у ногах?

Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…

07/07/2025 21:21
  • Новини

Як ми самі “вбиваємо” батарею смартфона: 6 помилок, яких легко уникнути

Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…

07/07/2025 20:52
  • Статті

Лимонна кислота: 5 простих способів навести ідеальну чистоту будинку

Ви здивуєтеся, дізнавшись, на що здатна звичайна лимонна кислота. Ось кілька лайфхаків, які варто спробувати…

07/07/2025 20:21
  • Новини

Що потрібно знати пенсіонерам, які продовжують працювати у 2025 році

В Україні тисячі пенсіонерів продовжують працювати після виходу на відпочинок. Для них держава передбачила щорічний…

07/07/2025 18:58
  • Новини

Нацбанк змінює правила сплати комуналки і переказів: який документ стане обов’язковим

Нацбанк готує реформу для переказів без рахунку. Суть змін – більше даних, більше прозорості та…

07/07/2025 18:09
  • Новини

Ідеальні мариновані огірки з гірчицею: простий рецепт на зиму – для справжніх гурманів

Цей рецепт маринованих огірків із гірчицею у зернах та стерилізацією стане знахідкою для всіх, хто…

07/07/2025 17:41