Усі ми знаємо, що для приготування вінегрету господині найчастіше беруть буряк, моркву, картопля, горошок. Мариновані огірки та квашена капуста – це вже за бажанням. Також деякі господині можуть додавати і квасолю.
Але на смак страви впливає зовсім інший інгредієнт, який є на кожній кухні.
І це – звичайна цибуля. Тільки додавати в салат потрібно не свіжу цибулю, а обсмажену до золотистого кольору.
Цибулю і потрібно використовувати як інгредієнт для вінегрету. Така добавка надасть вінегрету особливого смаку. З’явиться додаткова м’якість, ніжність і ледь вловима приємна солодкість.
Не можемо не поділитись і іншими секретами приготування смачного салату.
Отже, щоб усі компоненти вінегрету не стали червоними чи бордовими, буряки потрібно додавати наприкінці.
Також для отримання більш насиченого смаку, овочі на салат потрібно відварювати у шкірці.
Вінегрет відноситься до холодних салатів, тому при його приготуванні всі інгредієнти мають бути холодними.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо при варінні рису досвідчені господині додають оцет.
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…
Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.