Є два інгредієнти, які зроблять із звичайної вівсянки смачну страву, яка захочеться їсти щодня.
Отже, перший інгредієнт – це молоко. Якщо ви звикли готувати пісний варіант каші, варто спробувати приготувати саме на молоці. Його можна розбавляти за допомогою звичайної води, щоб смак молока не був таким вираженим.
Але саме молоко дозволяє приготувати неймовірно смачну вівсянку. На воді таку смачну кашу точно не приготувати.
Другий важливий інгредієнт – це сіль. Багато хто при приготуванні солодкого варіанта каші робить велику помилку – не додає сіль. Однак цей продукт просто необхідний для покращення смакових якостей.
Не потрібно додавати занадто багато солі, достатньо однієї дрібки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як швидко зварити горох без соди та замочування.
Пропонуємо приготувати смачний соус на зиму, який ідеально підходить до м'яса, шашлику та багатьох інших…
Уряд України планує змінити правила виїзду з країни за кордон для окремих категорій чоловіків. Кого…
Українське законодавство встановлює конкретні правила щодо облаштування парканів між приватними ділянками. Дотримання цих норм дозволяє…
В Україні знову заговорили про тарифи на комунальні послуги Українців цікавить головне питання: чи доведеться…
Житель Харкова отримував пенсію по інвалідності, призначену на підставі заяви та медичних документів від червня…
Українцям із 5 областей доступна нова гуманітарна допомога, потрібно лише заповнити попердню форму реєстрації. Хто…