Саме з цих причин розумні господині вдаються до найрізноманітніших хитрощів, щоб упоратися з можливими складнощами.
Деякі з них додають при варінні яєць лимон або лимонну кислоту. Вся справа в тому, що навіть якщо на шкаралупі є тріщини, кислота лимона не дозволить білку вирватися назовні.
А ще, лимон помітно полегшує процес відокремлення шкаралупи.
Лимон, а точніше, його часточку потрібно відправляти в каструлю ще до того, як туди опускають яйця. Частку лимона можна сміливо замінити ложкою свіжого соку.
Якщо цитруса не виявилося на кухні, можете замість нього додати трохи лимонної кислоти (досить дрібки).
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як краще зберігати яйця – гострим або тупим кінцем униз.
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…