Саме з цих причин розумні господині вдаються до найрізноманітніших хитрощів, щоб упоратися з можливими складнощами.
Деякі з них додають при варінні яєць лимон або лимонну кислоту. Вся справа в тому, що навіть якщо на шкаралупі є тріщини, кислота лимона не дозволить білку вирватися назовні.
А ще, лимон помітно полегшує процес відокремлення шкаралупи.
Лимон, а точніше, його часточку потрібно відправляти в каструлю ще до того, як туди опускають яйця. Частку лимона можна сміливо замінити ложкою свіжого соку.
Якщо цитруса не виявилося на кухні, можете замість нього додати трохи лимонної кислоти (досить дрібки).
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як краще зберігати яйця – гострим або тупим кінцем униз.
В Україні пенсія за віком визначається двома ключовими чинниками — тривалістю страхового стажу та рівнем…
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…